Darudella koronavirustartunta

Tässä on mies, joka ohjasi maailmanmaineeseen nousseen Sandstormin musiikkivideon - paljastaa nyt, mitä tapahtui kuvauksissa? 12:18
Tässä on mies, joka ohjasi maailmanmaineeseen nousseen Sandstormin musiikkivideon – paljastaa nyt, mitä tapahtui kuvauksissa

Darudella on todettu koronavirustartunta.

DJ ja säveltäjä Darude, oikealta nimeltään Ville Virtanen, on sairastunut koronavirukseen. Asiasta kerrottiin artistin Facebook-tilillä tiistaina.

Samassa yhteydessä ilmoitettiin Daruden kolmen tulevan keikan peruuntumisesta Yhdysvaltojen Las Vegasissa, Dallasissa ja Houstonissa.

– Darude (Ville) on saanut positiivisen koronatestituloksen, ja hänen on jäätävä eristykseen. Tästä syystä hän ei valitettavasti pääse soittamaan (edellä mainituilla) keikoilla, Facebook-viestissä kerrotaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Facebook-viestissä pahoitellaan keikkojen peruuntumista ja kiitetään faneja ymmärryksestä.

– Toivottavasti näemme pian, viestin lopussa todetaan.

Darude nousi laajan yleisön tietoisuuteen raketin lailla, kun hänen Sandstorm-hittinsä julkaistiin vuosituhannen taitteessa. Kyseistä kappaletta on tänä päivänä kuunneltu Spotify-palvelussa jo satoja miljoonia kertoja. Darude on säveltänyt kappaleen, ja sen on tuottanut Jaakko Salovaara.

Lue myös:

    Uusimmat