Dannyn ratkaisun hetket: Jatkuuko keikkailu?

Sydänkohtauksesta toipuva Danny on saanut lääkäriltä toistaiseksi luvan nousta juhannuksena lavalle, mutta virallisesti mies tietää terveydentilastaan tarkemmin vasta pyhien jälkeen. Vuosikausia viihdetaivaan yhtenä kirkkaimmista tähdistä esiintynyt artisti on päätösten edessä.

Toukokuun puolivälissä sydänkohtauksen saanut Danny toipuu dramaattisesta käännöksestä terveydentilassaan. Viihdetaiteilija kävi sairaalassa kesäkuun puolivälissä sydämen rasituskokeessa. Juhannuksen jälkeen hän kuulee lopullisen diagnoosin.

– Materiaali on nyt sairaalassa, ja lopullisen analyysin saan juhannuksen jälkeen. Sen verran tiedän, että kun veritulppa tulee, niin sen vaikutus sydämeen voi olla pysäyttävä, Danny kertoo.

Dannyn isä menehtyi sydänkohtaukseen 64-vuotiaana ja se tietenkin mietityttää. Elinvoimainen Danny on viihdyttänyt tanssikansaa yli 40 vuoden ajan.

– Olen ollut 46 vuotta estradiviihdetaiteilija ja matkustanut todella paljon. Lisäksi olen ollut suuren firman päämiehenä. Kyllä siinä tulee sellaista työkuormaa, että on ymmärrettävistäkin syistä ollut kiireistä ja raskasta.

Monista viihdetaiteilijoista poiketen, Danny on keskittynyt työhönsä ja jättänyt juhlimisen vähemmälle.

– Elämäntapani ovat olleet mukavat, enkä ole ryypännyt ja rellestänyt, Danny kertoo ja lisää, ettei voisi keikkailla samanlaisella tahdilla, jos olisi ottanut viihdeteollisuudesta kaiken irti.

Danny-show pyörinyt 60-luvulta lähtien

Danny-show'ta 60-luvulta asti vetänyt artisti on muuntautunut vuosien saatossa kysynnän mukaan. Silti hänen esityksistään on aina huokunut puhdas Danny-imago.

– Jos ihmiset kokevat, että ovat saaneet saman esityksen aikaisemminkin, niin silloin he eivät saa esityksestä toisella kerralla mitään irti, mies kertoo ja lisää, että ajanhermoilla on oltava.

Todelliset fanit eivät ole jättäneet Dannya pulaan vaikeina aikoina.

– Artistin työ on mielenkiintoista. Annat sen, mitä osaat etkä koskaan tiedä kokeeko yleisö saaneensa sen, mitä haluaa. Yleisö ei ole jättänyt minua pulaan, vaan olen saanut paljon kannustusta ja tukea, viihdetaiteilija kiittelee.

Päätösten edessä

Merkittävien päätösten aika on jossain vaiheessa edessä, mutta Danny kertoo, ettei ajattele eläkkeelle siirtymisen olevan se mullistavin ratkaisu. Keikkoja on buukattu vuoteen 2014 asti, mutta tällä hetkellä kysymysmerkki on, näyttääkö lääkäri miehelle vihreää valoa.

– Muusikot lopettavat vasta silloin kun ei ole enää musiikkia veressä. Se on kuin vieras kieli tai jokin muu itseään kehittävä laji.

– Elämä on niin rikas, monivaiheinen ja täynnä mielenkiintoisia asioita. Keikat ovat vain yksi osa elämää, mies kertoo ja lisää, ettei ole jäämässä tyhjän päälle, vaikka lopettaisi keikkailun.

Danny puskee myönteisellä asenteella eteenpäin. Lähitulevaisuudessa viihtetaiteilija tietää tarkemmin, jättäytyykö hän eläkkeelle vai pyöriikö Danny-show samanlaisella volyymilla myös tulevaisuudessa.

– Olen sitä mieltä, että asenne määrää elämän sisällön ja teen parhaani, että myönteinen asenne säilyy. Jos ajattelee positiivisesti, niin asiat etenevät mukavasti, mies tuumailee.

Studio55/Jonna Jauhiainen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja