Danny hehkuttaa Erika Vikmania Apu-lehdessä: "Hän on fiksu likka, ylioppilas"

Tangokuningatar sanoo yhteishaastattelussa, että hän ei luota tällä hetkellä keneenkään niin paljon kuin Dannyyn.

Laulajakonkari Danny, 74, toimii tangokuningatar Erika Vikmanin, 23, mentorina. Kaksikko puhuu toisistaan uudessa Avussa.

Artikkelissa sivutaan Seiskan viime viikolla Dannysta ja Vikmanista julkaisemia salakuvia, joissa kaksikko lomaili Rodoksella.

– Olen sen verran kokenut, etten julkisesti pusuttele tai kulje käsi kädessä kaupungilla, mutta kun kuvia otetaan tietystä kulmasta ja lisätään väittämiä, saadaan kansa suuttumaan. Minusta viis, mutta Erikan uraa tällainen pahanhakuisuus voi haitata, Danny toteaa haastattelussa.

Danny ja Vikman lähes kehuvat toisiaan kilpaa artikkelissa. Vikman sanoo oppineensa Dannyltä verkostoitumista, taloudellisia asioita, ihmissuhteiden merkitystä ja järjestelmällisyyttä.

– Tällä hetkellä en luota kehenkään niin paljon kuin Dannyyn. Olen saanut häneltä hurjasti itsevarmuutta. Sen olen päättänyt, että seurusteluistani en puhu, vaan keskityn musiikkiin ja kuningatartöitteni hoitamiseen. Spekuloida saa aina, toteaa Vikman.

– Erika on fiksu likka, ylioppilas. Tällä alalla ei ole kovin yleistä, että on koulusivistystä, Danny sanoo.

Danny kiisti myös Ilta-Sanomien haastattelussa tuoreeltaan suudelleensa Vikmania uima-altaalla. Danny ja Erika Vikman esiintyivät molemmat Rodoksella. Miehen mukaan he asuivat eri huoneissa samassa hotellissa.

– Meillä on läheinen ihmissuhde ja olemme hyviä ystäviä. Mistään muusta ei ole kyse. Olen todella harmissani Erikan puolesta, että nousevan uransa alussa hän joutuu nyt kärsimään tällaisesta, Danny vakuutti lehdelle.

MTV.fi tavoitti Dannyn kohun jälkeen, mutta hän ei halunnut kommentoida asiaa enempää.

Lue myös:

    Uusimmat