Danny ei luovu juhannusperinteestä

Toukokuun puolivälissä sydänkohtauksen saanut Danny nousee juhannuksena jälleen lavalle. Toipuva artisti sai lääkäriltään luvan esiintymiselle, ja viikonloppuna miehen voi nähdä sekä Kauhavalla että Kyröskosken suurlavalla.

Viihdeartisti Danny sitoutui Kyröskosken suurlavan juhannustansseille jo monta vuotta sitten. 90-luvun puolivälissä legendaarinen tapahtumajärjestäjä Tappi Suojanen teki miehelle ehdotuksen, josta ei voinut kieltäytyä.

– Tappi kertoi, että on keksinyt uudenlaisen tavan buukata ohjelmaa tanssilavalle ilman kirjallisia sopimuksia.

– Hän sanoi, että "sovitaan niin, että sinä olet joka jumalan juhannus täällä Kyröskosken suurlavalla, Grön tulee viikkoa ennen ja Taipale viikon sen jälkeen", mies muistelee huvittuneena ja lisää, ettei sen kummempia sitoumuksia sen jälkeen tehty.

Suurlava myytiin muutama vuosi sitten, mutta Danny aikoo pitää suullisesta sopimuksesta kiinni. Mies aikoo myös käydä morjenstamassa vanhaa ystävää.

Irwin makaa puolen kilometrin päässä tanssilavasta, joten käymme hänen haudallaan tyttöjen kanssa, Danny kertoo muista viikonlopun suunnitelmista.

Liisa Lipsasesta vuonna 2005 eronnut mies on pysynyt hyvissä väleissä entisen vaimonsa ja lastensa äidin kanssa. Juhannuksen jälkeen Dannyn matka vie Ruotsiin, missä entinen elämänkumppani nykyään asuu.

– Entinen vaimoni on kutsunut minut Mauritzbergin linnaan Ruotsiin pariksi päiväksi ja sen jälkeen aloitan kesänvieton Suomessa, Danny summaa lähitulevaisuuden suunnitelmansa.

Studio55/Jonna Jauhiainen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja