Dannii Minogue: Oman tyylin löytäminen kesti ikuisuuden

Laulaja Dannii Minogue avautuu tyylistä ja sen vierestä. Omaa vaatemallistoa seuraa kirja tyylistä ja tähti paljastaa viimein olevansa sinut itsensä kanssa.

Keväällä 2010 oman vaatemallistonsa julkaissut laulaja ja entinen X Factor tuomari Dannii Minogue, 39, avautuu siitä miten idea omaan mallistoon syntyi.

Kaunotar julkaisee kuluvalla viikolla kirjan My Style, jossa hän puhuu avoimesti omasta tyylistään ja mallistosta, minkä hän suunnitteli parhaan ystävänsä kanssa.

– Vaatemallisto Project D oli pitkän työn tulos. Jokaisen kappaleen tuli olla sellainen, jota me molemmat ystäväni kanssa rakastaisimme ja haluaisimme käyttää, Minogue kertoo Hello! lehdelle.

Idea omaan vaatemallistoon syntyi oman, vuosia kestäneen tyylinmetsästyksen tuloksena.

– Tavoitteenamme oli suunnitella vaatteita, jotka sopisivat kaikenikäisille ja olisivat käytännöllisiä.

Tumma kaunotar paljastaa ettei aina ole ollut yhtä itsevarma tyylistään ja ulkonäöstään.

– Täytän pian 40 vuotta ja keski-iänkriisi kolkuttelee jo oven takana. Joko ostelen itselleni minihameita tai sitten punaisen Ferrarin.

Laulajatar uskoo vahvasti siihen, että jokaisella tulisi olla oma tyyli-ikoni, jonka avulla kehittää omaa tyyliään. Omiksi ikoneikseen Minogue paljastaa Victoria Beckhamin ja Audrey Hepburnin.

– Oman tyylin löytäminen kesti ikuisuuden, mutta nyt se on viimein löytynyt. En enää kyseenalaista kaikkia valintojani tai mieti mitä muut ajattelevat. Nykyään määritelmäni kauneudelle on hymyilevät kasvot, Minogue avautuu.

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lähde: dailymail.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja