Dannii Minogue: Käytä suunnittelemiani vaatteita, Catherine!

Dannii Minogue ja hänen yhteistyökumppaninsa Tabitha Somerset Webb haluaisivat suunnitella mekon Cambridgen herttuattarelle Catherinelle.

Entinen X Factor -tuomari, laulaja ja vaatesuunnittelija Dannii Minogue, 40, loi vaatemallisto Project D:n yhdessä läheisen ystävänsä Tabitha Somerset Webbin kanssa.

Cambridgen herttuattaren Catherinen siskon, Pippa Middletonin, on aiemmin nähty käyttävän kahta heidän suunnittelemista mekoistaan, joten Minogue toivoo herttuattaren seuraavan siskonsa jalanjälkiä.

– Ei luultavasti ole olemassakaan vaatemerkkiä, joka ei haluaisi vaatettaa Cambridgen herttuatarta. Hän on ikoninen, upea tyttö ja jos hän joskus valitsisi yllensä Project D:n vaatteita, olisimme uskomattoman imarreltuja, Minogue kertoo.

Somerset Webb on aiemmin kertonut olevansa iloinen Pippan päätöksestä käyttää heidän mallistonsa pukua ystävänsä häissä ja hyväntekeväisyystilaisuudessa viime vuonna. Myös hän toivoo Catherinenkin innostuvan mallistosta.

– Pippa on ollut hämmästyttävä. On niin imartelevaa, että hän on päättänyt käyttää meidän mekkojamme. Hän näyttää niissä upealta. Hän kuvastaa hyvin Project D -naista: eleganttia, klassista ja seksikästä. Nyt olisi mahtavaa, jos hänen siskonsa Catherinekin käyttäisi suunnittelemiamme pukuja, Somerset Webb summaa.

Lue lisää:

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja