Daniel Craig paljastaa kuningattaren vitsailleen miehen kustannuksella: "Hän on hyvin hauska"

Craig: En unelmoinut olevani Bond 2:25
Daniel Craig oli MTV Uutisten haastateltavana ennen Spectre-elokuvan ensi-iltaa.

Kuningatar Elisabet ja James Bond -näyttelijä Daniel Craig tulivat ilmeisesti hyvin toimeen keskenään.

Viimeisen kerran salaista agenttia, James Bondia esittänyt brittinäyttelijä Daniel Craig vieraili hiljattain Stephen Colbertin vieraana The Late Show -ohjelmassa.

Craig ei ole esiintynyt Bondina kuitenkaan pelkästään elokuvissa. Moni varmasti muistaa vuoden 2012 Lontoon olympialaisten ikonisen avausnumeron, jossa Craig noutaa Bondin ominaisuudessa kuningatar Elisabetin Buckinghamin palatsista olympiastadionille. 

Colbert ei malttanut olla kysymättä Craigilta, millaisen vaikutelman kuningatar miehelle jätti.

– Hän on hyvin hauska. Tykkää vitsailla ja murjaisi vitsin myös minusta. Kun meistä otettiin valokuvia, hän totesi: "Voi ei, hän onkin se, joka ei hymyile". Ymmärrän kyllä, Craig kertoo.

Craig kertoo pyörineensä lattialla leikkimässä myös kuningattaren suloisten corgien kanssa. 

– Ne ovat hyvin ystävällisiä, mies muistelee.

Kuningattarella oli sketsiä varten vain yksi vaatimus

Kuningattaren pukija ja läheinen luotettu Angela Kelly paljasti vuoden 2019 kirjassaan The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe, miten ikoninen sketsi saatiin toteutettua.

Kelly oli yksi ensimmäisistä ihmisistä, joka kuuli ideasta sketsin ohjaajalta Danny Boylelta sekä kuningattaren yksityissihteeri Edward Youngilta

– Kuunneltuani Dannyn suunnitelman, pyysin häntä ja Edwardia odottamaan viisi minuuttia, jotta voisin kysyä asiaa kuningattarelta. Muistan järkytyksen Dannyn kasvoilla, että kysyisin asiaa hänen majesteetiltaan saman tien, mutta ei näissä asioissa kannata odotella: jos hän sanoisi ei, se olisi sen suunnitelman loppu, Kelly kertoo kirjassa.

Kuningatar oli ilmeisesti heti huvittunut ideasta ja suostui siihen epäröimättä, mutta Elisabetilla oli kuitenkin yksi vaatimus. Kuningatar ei halunnut roolinsa sketsissä olevan pelkästään mykkä.

– Tietenkin minun pitää sanoa jotakin. Hän on kuitenkin tulossa pelastamaan minut, kuningatar oli Kellyn mukaan todennut.

Kelly oli tiedustellut kuningattarelta, haluaisiko tämä sanoa "Hyvää iltaa, James" vai "Hyvää iltaa, herra Bond". Kuningatar oli valinnut jälkimmäisen.

– Muutaman minuutin päästä olin takaisin Edwardin toimistossa ja kerroin hyvät uutiset Dannylle. Luulen, että hän tippui melkeinpä tuoliltaan, kun sanoin, että kuningattaren ainoa vaatimus oli, että hän saa sanoa tuon ikonisen lauseen, Kelly kertoo kirjassaan.

Lähde: People

Tältä Daniel Craigin ja kuningatar Elisabetin tähdittämä sketsi näytti:

Lue myös:

    Uusimmat