Cristiano Ronaldon saama kritiikki oli liikaa – supertähden siskolta raju avautuminen: "Sieluttomia, tyhmiä ja epäkiitollisia"

0:51
Katso videolta: Cristiano Ronaldon toiminta sulatti sydämet nuoren fanin rynnätessä halaamaan häntä.

Portugali hävisi jalkapallon Kansojen liigan ratkaisevassa ottelussa Espanjalle 0-1-lukemin. Portugalin supertähti Cristiano Ronaldo sai runsaasti kritiikkiä ottelun jälkeen. Ronaldon sisko Katia Aveiro on nyt avautunut veljeensä kohdistuneesta arvostelusta.

Portugali oli pitkään kiinni lohkovoitossa, joka olisi tuonut paikan Kansojen liigan finaaleihin. Alvaro Morata onnistui kuitenkin maalinteossa ottelun 88. minuutilla ja vei Espanjan lohkovoittoon.

Ronaldolla oli ottelussa runsaasti maalintekopaikkoja, mutta jäi tällä kertaa ilman osumia. Portugalilainen sai ottelun jälkeen paljon arvostelua sosiaalisessa mediassa. Nyt hänen siskonsa on vastannut kriitikoille.

– Hänellä on aina vierellään perheensä ja heidät, jotka rakastavat häntä. He tukevat häntä aina kävi miten tahansa. Tämä ei kuitenkaan yllätä minua. Portugalilaiset sylkevät lautasille, joista he syövät. Niin on aina ollut. Siksi se häiritsee ihmisiä, kun joku tulee esiin ja muuttaa mentaliteettia, Aveiro kirjoitti Instagramissa.

37-vuotiaan Ronaldon alkukausi Manchester Unitedissa on ollut vaikea. Hän onnistunu vain kertaalleen maalinteossa kahdeksassa ottelussa. Aveiron mielestä portugalilaisten pitäisi tukea häntä kritisoimisen sijaan.

– Sitä pitäisi ojentaa käsi heille, jotka ovat aina antamassa kaikkensa Portugalille. Mutta nämä portugalilaiset ovat sairaita, turhantarkkoja, sieluttomia, tyhmiä, epäkiitollisia ja ikuisesti kiittämättömiä. Se on pirullista. Hän on antanut niin paljon ja hänen nimensä on Cristiano Ronaldo. Hän on maailman paras jalkapalloilija, Aveiro totesi.

Espanjan lisäksi Kansojen liigan finaaleissa nähdään Kroatia, Italia ja Hollanti. Suomi voitti päätöskierroksella Montenegron vieraissa 2-0 ja sijoittui B-liigan lohkossaan toiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja