Cristiano Ronaldo pakkasi laukkunsa ja vaihtoi maisemaa

1:21
Cristiano Ronaldo onnistui maalinteossa Mestarien liigan avauskierroksella. Katso videolta supertähden osuma.

Manchester Unitediin siirtynyt Cristiano Ronaldo vaihtaa maisemaa. Ronaldo ja hänen perheensä muuttavat toiseen kotiin, sillä nykyisessä heitä pitivät hereillä tappelevat lampaat, kertoo The Sun.

Ronaldo ja hänen perheensä majoittuivat Manchesteriin muuton jälkeen seitsemän makuuhuoneen kartanoon. Turvallisuustiimi on laittanut paikat kuntoon kartanossa, jonka aiemmin omisti toinen United-pelaaja. 

Valioliigassa sekä Mestarien liigassa maalinteossa heti paluunsa jälkeen onnistunut Ronaldo ei viihtynyt alkuperäisessä kodissa kuin alle viikon. Tämä johtui tappelevista lampaista, jotka aloittivat metelöinnin aikaisin aamulla. He eivät myöskään tunteneet oloaan turvalliseksi, koska tieltä oli liian hyvä näkyvyys kotiin.

Ronaldo arvostaa suuresta unta sekä lepoa otteluiden jälkeen, minkä vuoksi paras ratkaisu oli muuttaa toiseen paikkaan. Uusi koti sijaitsee Cheshiressä ja siellä on uima-allas, elokuvahuone ja neljälle autolle sopiva autotalli. Ronaldo asui viime Manchesterin visiitillään alueen lähellä.

Manchester Unitedin ja Ronaldon seuraava koitos on luvassa sunnuntaina, kun joukkue kohtaa West Hamin vieraskentällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja