Cristiano Ronaldo tienaa Juventukselta kolme euroa siinä ajassa kun luet tämän otsikon

3:32

Cristiano Ronaldo saa tuntuvan palkankorotuksen, kun hän jättää Real Madridin yhdeksän vuoden jälkeen. Mediatietojen mukaan italialaisseura Juventus maksaa Ronaldolle neljästä vuodesta 120 miljoonaa euroa.

Ronaldo kirjoitti Juventuksen kanssa nelivuotisen sopimuksen, jonka vuosipalkka on brittilehti Mirrorin mukaan 30 miljoonaa euroa.

Näin ollen kuukausipalkka on hirmuinen 2,5 miljoonaa ja viikkoansiot yli 575 000. Kun palkkaa palastelee vielä pienemmäksi, Ronaldo tienaa 95 senttiä joka sekunti. Keskimäärin tämän jutun otsikon lukemiseen menee kolmisen sekuntia, tuossa ajassa Ronaldon taskuun kilahtaa mukavat päiväkahvirahat.

Todellisuudessa Ronaldo tienaa vielä merkittävästi enemmän.

(Artikkeli jatkuu kuvan alla)

Talouslehti Forbesin toukokuussa julkaisemalla listalla portugalilainen on maailman kolmanneksi eniten ansaitseva urheilija. Tuossa listauksessa hänen palkka ja muut voittonsa vuodelle 2018 ovat 61 miljoonaa dollaria, eli 52 miljoonaa euroa. Lisäksi erilaiset sponsorisopimukset tuovat hänelle Forbesin mukaan 47 miljoonaa dollaria (40,1 miljoonaa euroa), eli koko vuoden tulot ovat 108 miljoonaa dollaria (92,2 miljoonaa euroa).

Forbesin mukaan Ronaldo olisi tienannut Realissa pysyessään tulevien kolmen vuoden aikana 50 miljoonaa peruspalkkaa, joten Juventuksen palkankorotus on tuntuva. Näin ollen hän nousee maailman eniten tienaavaksi jalkapalloilijaksi ohi FC Barcelonan Lionel Messin, jonka kaikki vuositulos ovat Forbesin mukaan 111 miljoonaa dollaria (94,8 miljoonaa euroa).

Mikäli Ronaldo lukee tämän artikkelin kokonaisuudessaan, hän on ehtinyt tienata jo kattavan päivällisen verran rahaa, minuutissa hänen Juventus-palkkansa on reilut 57 euroa.

Juventus maksoi Realille siirtosummana 100 miljoonaa euroa ja muita kuluja siirrosta tulee 12 miljoonaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja