Cristiano Ronaldo ja Xabi Alonso oikeuden eteen torstaina veropetoksista – jälkimmäistä uhkaa peräti viiden vuoden vankeusrangaistus

Entiset Real Madrid -tähdet Cristiano Ronaldo ja Xabi Alonso joutuvat oikeuden eteen torstaina veropetoksista. Syyttäjä vaatii Ronaldolle kahden vuoden ja Alonsolle viiden vuoden vankeusrangaistusta, jonka lisäksi heidän tulee maksaa miljoonien sakot. 

Ronaldon tullaan tuomitsemaan ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja 18,8 miljoonan euron sakkoihin, sillä hänen edustajansa ovat tehneet sopimuksen Madridin syyttäjänviraston ja valtionvarainministeriön kanssa. Portugalilainen oli syyllistynyt rikoksiin vuosien 2011 ja 2014 välillä.

Alonson tapauksessa tilanne on eri, sillä hän ei ole tunnustanut rikoksia. Espanjalainen oli syyttäjän mukaan syyllistynyt verorikoksiin vuosina 2010-2012. Alonso on kieltänyt alusta alkaen syyllistyneensä mihinkään. Häneltä vaaditaan neljän miljoonan euron sakkoja vankeustuomion lisäksi.

Kaksikko pelasi yhdessä Real Madridissa vuodesta 2009 vuoteen 2014. Ronaldo pelaa tätä nykyä italialaisessa Juventuksessa ja uransa päättänyt Alonso toimii Real Madridin juniorivalmentajana.

Alla perjantain iltakymmenen Tulosruutu.


Lue myös:

    Uusimmat