Harri Syrjäsen hyppysissä Cristal Snow'n ostoksista syntyy pororullia, kookoslaksaa ja hampurilainen.
Cristalin ostokset:
- 1 pieni pkt (27g) Fruit loops -muroja
- 500 g kalkkunan jauhelihaa
- 1 iso bataatti
- 1 pieni purkki kookoskermaa
- 1 prk (462g) Crunchy peanut butter -maapähkinävoita
- Harrin voittama etu: Saa käyttää kylmäsavuporoa
Pororullat
- Kylmäsavuporoa
- Oliiviöljyä
- Sitruunamehua
- Maapähkinävoita
Pirskauta poron päälle oliiviöljyä ja sitruunamehua ja levitä päälle maapähkinävoita. Kääri rullaksi.
Kookoslaksa

- 1 tlk kookoskerma
- 2 dl kuohukermaa
- 1 dl kanalientä
- suolaa ja pippuria
- chilijauhetta
- chili hiutaleita
- kuminaa
- paprikamaustetta
- ½ bataatti
Suikaloi bataatti ohueksi nauhaksi. Laita kermat, liemi ja mausteet kattilaan, keitä hetki. Lisää joukkoon ”bataattinuudelit” ja keitä niitä noin 8 min.
Hampurilainen

Pihvi:
- ½ bataatti
- 500 g kalkkunan jauhelihaa
- kylmäsavuporoa
- suolaa
- pippuria
- ruohosipulia
- persiljaa
Leikkaa poro pieniksi paloiksi, yhdistä se kulhossa kalkkunan jauhelihan kanssa.
Lisää joukkoon mausteet. Taputtele massa pihveiksi ja paista ne kypsäksi pannulla.
Bataattisämpylä:
- ½ bataatti
Leikkaa 4 paksuhkoa viipaletta bataatista ja paahda ne pannulla kypsiksi. Käytä sämpylän sijaan hampurilaisen kasaamiseen.
Lisää hampurilaisen väliin oman maun mukaan:
- Sinappia
- Ketsuppia
- Ohuita sipulirenkaita
Fruit Loops Genelli
- 2dl muroja
- 1dl maapähkinävoita
- 1dl kermaa
- ¼ sitruunan mehu
- Timjamia
- Minttua
Murskaa 2 dl muroja (Murojen ja pähkinävoin suhde on 50/50). Sekoita murot 1 desiin maapähkinävoita.
Vatkaa 1 dl kermaa vaahdoksi ja mausta se ¼ sitruunan mehulla, hienonnetulla timjamilla ja mintulla. Sekoita kaikki keskenään. Tee seoksesta genelli ja laita se muromassan päälle. Koristele yrteillä.