Courteney Cox ei osaa jatkaa rakkauselämäänsä

Lokakuussa erostaan ilmoittanut näyttelijä Courteney Cox ei osaa jatkaa elämäänsä eteenpäin. Tähti kertoo, ettei osaa tavata uusia ihmisiä.

Courteney Cox, 46, esittää Puumanainen-sarjassa seksinnälkäistä naista, mutta todellisuudessa tähti ei tiedä, miten voisi elvyttää kuihtuneen rakkauselämänsä. Tähti asuu erossa aviomiehestään David Arquettesta.

– Minulla ei ole siihen halua juuri nyt. En sano, ettei koskaan. Se vain tuntuu oudolta. En edes tiedä, miten se voisi tapahtua tai miten ihmisiä tavataan. En oikestaan pidä ulkona käymisestä. En ole hyvä small talkissa, tähti sanoo.

– Minusta on kiva käydä päivällisillä ihmisten kanssa. En halua käydä juhlissa. Otsassani on merkintä: POISTUMASSA SEURAELÄMÄSTÄ, ASTUMASSA ERISTYKSEEN, näyttelijä vitsailee.

Harper's Bazaarille antamassaan haastattelussa Cox kieltää suhteen Puumanainen-sarjan vastanäyttelijäänsä Brian Van Holtiin ja kertoo, ettei jaksa välittää huhuista.

– Hän on todella hyvä ystäväni, joten en välitä. Sillä ei vain ole merkitystä. Hän on mahtava tyyppi ja hän on ehdottomasti osa tukijärjestelmääni.

MTV3/Helmi

Lähde: thesun.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja