Conor McGregor yllätti norjalaisnuorukaiset pahemman kerran – "Täysin epätodellista"

Nuoret jalkapalloilijat Ulrik Törneng ja Torbjörn Osmundsen Wesche kokivat melkoisen yllätyksen tiistaina Mallorcalla, kun UFC-legenda ankkuroi jahtinsa heidän asuntonsa ulkopuolelle.

Törneng kertoi VG:lle puhelimessa, että aluksi heidän huomionsa kiinnittyi vain upeaan jahtiin. Tämän jälkeen he menivät ulos katsomaan ja näkivät McGregorin seisomassa kannella.

– Se oli täysin epätodellista nähdä hänet 50-100 metrin päässä asunnostamme, 19-vuotiaat nuorukaiset kertoivat.

Kaksikko otti surffilautansa ja meloivat jahdin luokse ottamaan kuvan McGregorin kanssa.

– En voinut sanoa mitään, koska olin täysin shokissa, joten ystäväni piti puhua hänelle. McGregor oli erittäin mukava ja täynnä energiaa, mutta koska hän oli perheensä kanssa, yritimme olla rentoja, Törneng sanoi.

Törneng kertoi lähettäneensä monia viestejään vapaaottelusta kiinnostuneille ystävilleen. He kysyivät McGregorilta, mikäli saisivat ottaa yhteiskuvan, mihin McGregor oli suostunut mielellään.

– Sanoimme, että hänellä oli todella iso ja upea vene. Hän kertoi arvostavansa sanojamme. Hän oli myös hauska, hän vitsaili, että meidän ei kannata tulla veneseen, koska siitä tulisi todella kallis lasku.

McGregorin jahti on Lamborghini 63, jolla on arvoa 3,6 miljoonaa dollaria (reilut 3,5 miljoonaa euroa). McGregorin tapaamisen jälkeen nuorukaiset huomasivat, että heidän asuntonsa ulkopuolella oli paljon tummiin pukeutuneita miehiä tummissa autoissa. 

– Siellä oli paljon vartijoita asunnon ympärillä ja matkalla rantaan, jossa jahti oli, mutta ymmärsimme heidän olleen siellä McGregorin takia. 

Törneng ja Wesche ovat Viking 3 -joukkueen jalkapalloilijoita. He olivat viettämässä viimeistä iltaansa Mallorcalla, kun McGregor ilmestyi paikalle. McGregor oli paikalla muutamien tuntien ajan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja