Connery sopi oikeusjuttunsa

Näyttelijä Sean Connery on suostunut sopuratkaisuun 17 miljoonan dollarin petosjutussa, jonka hän nosti elokuvansa End Game tuottajia vastaan. Connery on nyt vetänyt Mandalay Picturesia ja sen puheenjohtaja Peter Guberia vastaan nostamansa kanteensa takaisin. Sovintoon kuului Conneryn kanteen takaisin vetämisen lisäksi Mandalayn vastakanteen kumoaminen sekä kaikkien petosväitteiden peruuttaminen.

Connery nosti kanteensa vuosi sitten väittäen, että Mandalay vilpillisesti lupasi rahoittavansa toimintatrillerin, jonka pääosaan Connery suostui 17 miljoonan dollarin palkkiosta.

Connery väitti Mandalayn huiputtaneen häntä kahden vuoden ajan "yrityksenä näyttää viihdeteollisuudelle olevansa toimintakelpoinen tuotantoyritys". Lisäksi Connery väitti Guberin katkaisseen häneen kaikki yhteydet, kun elokuvan tuotannon oli määrä alkaa. Connery haki rankaisevia vahingonkorvauksia. Mandalay on aiemmin sivuuttanut Conneryn kanteen perusteettomana.

Elokuvan, jonka pääosissa piti olla myös Natasha Richardson ja Edward Fox, tuotannon oli määrä alkaa vuoden 2002 alussa.

Lue myös:

    Uusimmat