CNN: Naisen jalka jäi jumiin lentokentän liukukäytävällä – jouduttiin amputoimaan

57-vuotiaan thaimaalaisnaisen jalka jouduttiin amputoimaan sen jälkeen, kun se jäi jumiin liukukäytävällä bangkokilaisella lentokentällä viime torstaina, uutisoi CNN. Onnettomuuden syytä selvitetään.

Tapaus sattui matkustajaterminaalissa Don Muangin kansainvälisellä lentoasemalla Bangkokissa. Jalka jäi ilmeisesti jumiin liukukäytävän loppupäässä. Sairaalahoitoon kuljetetun naisen vammat olivat niin vakavat, että hänen jalkansa täytyi amputoida polvilumpioon asti. 

Naisen poika Krit Kittirattana on CNN:n mukaan kommentoinut äitinsä tilaa Facebook-päivityksessä.

 – Äitini on yhä edelleen osoittanut vahvuutta kasvoillaan ja äänellään. Mutta tiedämme, että syvällä sisimmässään hänen sydämensä on särkynyt, koska hän menetti jalkansa yhtäkkiä, Kittirattanan kerrotaan kirjoittaneen.

Kaikki lentokentän liukukäytävät on poistettu käytöstä siksi aikaa, kun onnettomuuden syytä selvitetään ja tarkistuksia tehdään. Suunnitteilla on muodostaa ulkopuolisista koostuva komitea puolueettoman ja läpinäkyvän tutkinnan takaamiseksi. 

Tapahtumapaikalta on ilmeisesti olemassa videokuvaa, joka on kuitenkin kuvattu melko kaukaa. 

Lentokentän johtaja Karant Tahankuljeerapat on pidättäytynyt spekuloimasta onnettomuuden syytä, ja hän on puolustanut lentokentän kunnossapitoa ja tarkastuksia. Johtajan mukaan thaimaalainen valtio-omisteinen lentokenttäoperaattori AOT huolehtii naisen hoitokuluista

Don Muangin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Bangkokin pohjoisosassa. Se toimi kaupungin päälentokenttänä aina vuoteen 2006, kunnes uudempi ja suurempi Suvarnabhumin kansainvälinen lentokenttä avasi ovensa.

Pappi päivystää nyt lentokentälläkin - mitä ihmiset papille puhuvat? 8:12

Lue myös:

    Uusimmat