Mainos

Clevelandin sieppaaja pyysi anteeksi

Clevelandin sieppauksista epäilty Ariel Castro on pyytänyt oikeudessa anteeksi tekoaan.

Castron tapausta käsitellään Yhdysvalloissa oikeudessa. Kolmen naisen sieppauksista ja raiskauksista epäillyn miehen on määrä puhua lisää oikeudelle myöhemmin tänään käsittelyn aikana.

Myös yksi hänen uhreistaan, Michelle Knight saapui oikeuteen kertomaan 11 vuotta kestäneestä vankeusajastaan.

– Jouduin kärsimään 11 vuotta helvetissä. Sinun helvettisi on vasta alkamassa, nyt 32-vuotias Knight totesi Castrolle lausunnossaan, joka luettiin oikeudessa.

Käsittelyn aikana on näytetty valokuvia Castron talon sisältä ja kerrottiin uusia yksityiskohtia vankina olleiden naisten julmasta kohtelusta. Jalkakahleissa ja oranssissa vanginasussa ollut Castro on kuunnellut todistuksia ja lausuntoja ilmeettömänä.

Castro tunnusti viime viikolla syyllisyyteensä lähes tuhanteen syytekohtaan. Vastineeksi hänelle ei haettu kuolemanrangaistusta. Castron ennakoitiin saavan elinkautisen tuomion ilman armahdusta ja lisäksi tuhannen vuoden vankeustuomion.

Knight, Amanda Berry ja Gina DeJesus katosivat Clevelandissa vuosien 2002-2004 aikana. Heidät löydettiin Castron kotoa toukokuun alussa, kun naapurit kuulivat Berryn avunhuudot ja auttoivat naisen vapaaksi murtamalla ulko-oven.

(MTV3 - STT - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.