Cindy Crawford pistää stopin tyttärensä mallinuralle

Cindy Crawfordin tyttären mallinura saattaa katketa, sillä äiti pitää tytärtään liian nuorena kovaan kauneusbisnekseen, huffingtonpost.co.uk-sivusto uutisoi.

Huippumalli Cindy Crawfordin tytär Kaia Gerber jatkaa äitinsä viitoittamaa tietä mallinuralla. Vasta 10-vuotias tyttö on jo poseerannut Young Versacen kampanjassa. Äiti Crawford aikoo kuitenkin laittaa kapuloita rattaisiin ja pistää stopin tytön hyvin alkaneelle mallinuralle.

– Tässä vaiheessa hän on liian nuori luodakseen uraa. Mutta jos hän olisi 17 ja haluaisi yrittää sitä, niin totta kai, mitä voisin sanoa? Hän on todella innoissaan laulamisesta ja näyttelemisestä. Hän sanoi minulle vitsaillen – en ole tosin varma oliko kyse vitsailusta – että saattaa tehdä mallin töitä ensin, koska silloin ei tarvitse tietää mitään, mutta sen jälkeen hän haluaa olla vauvojen hoitaja, Crawford selittää.

Crawford kertoo, että hän ei halua kaitsea lastaan liikaa, vaan olla hänen tukenaan.

– En halua saada häntä hermostumaan. Hän tietää että olin muotikuvauksissa huolehtimassa hänestä. Hän on tehnyt vähän mallin töitä kanssani, mutta vain minun kanssani, ja tällä kertaa hän oli omillaan. Ja minä todella halusin hänen saavan tuon kokemuksen, Crawford sanoo.

Crawfordin tyttären mainos on herättänyt kritiikkiä, sillä joidenkin mielestä tyttö pitää mainoksessa liian lyhyttä hametta ollakseen vain 10-vuotias.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja