Mainos

Christoffer Strandberg tanssii suosikkiohjelmassa yllättävän kappaleen tahtiin: "Ei voi himmailla!"

5:57
Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius esittivät viime sunnuntaina rumban.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kilpaileva Christoffer Strandberg esitti viime sunnuntaina herkän rumban, jossa muisteltiin rakkaita isovanhempia. 

Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius loistivat viime viikolla tanssiessaan rumban Myskyluodon Maija -kappaleen tahtiin. Tällä viikolla Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa siirrytään elokuvamaailmaan. Stranbergin ja Heleniuksen kappaleeksi valikoitui Aladdin-elokuvasta tuttu Whole New World -kappale, jonka tahtiin he tanssivat foxtrotin.

Strandberg kertoo, että neljännessä esityksessään he haluavat pysyä vielä samassa herkässä kontekstissa, jota Myrskyluodon Maija -kappaleen esityksessä oli.

– Haluamme mennä tähän unelmaan, mitä tämä Aladdin-elokuva ja tämä kappale ovat. Haluamme kertoa siitä, kun rakastuu ensisilmäyksellä. Siitä hetkestä ja millaisen unelman yhteisestä elämästä se voi tuottaa. Se on meidän tarinamme tällä viikolla.

Aladdin on yksi Strandbergin lapsuuden suosikkielokuvista. Elokuvan hienous johtuu sen synkistä sävyistä. Elokuvan Whole New World -kappale taas kiehtoo, koska se on täynnä valoa.

– Tämä biisi, tässä ei ole mitään kyynisyyttä. Sitä minä rakastan, koska olen itsekin hyvin epäkyyninen. Tämä on oikealla tavalla naiivi kappale ja sellainen sokea usko rakkauteen, sitä tarvitaan.

Tanssissa tullaan menemään vahvasti Disneyn maailmaan.

– Kun kerran tekee Disney-biisiä, ei voi himmailla. Se on meidän mottomme. Voi olla, että jokunen rekvisiittakin näkyy. Tulemme tuomaan myös uusia ääniä meidän esitykseemme, Strandberg vihjailee.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja