Timo Lavikaisella vaikeuksia tanssiharjoituksissa – heitti tilanteesta levottoman vitsin: "Ehdotin, että..."

Timo Lavikainen ja Kia Lehmuskoski esittävät valssin Game of Thronesin tahtiin.

Näyttelijä Timo Lavikainen tanssii parinsa Kia Lehmuskosken kanssa neljäntenä esityksenään valssin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Parin tanssi esitetään hittisarja Game of Thronesin tunnuskappaleen tahtiin. Lavikainen tunnustaa, ettei ole katsonut sarjaa yhtäkään kokonaista jaksoa.

– Sain pikaisen läpikäynnin siitä, millaisiin tunnelmiin pitäisi mennä. Kylmä on, lohikäärmeet lentää, tissiä vilkkuu ja päitä putoilee.

Idea kappaleeseen tuli Lehmuskoskelta, joka oli jo pitkään halunnut esittää sen.

– Siinä päästään visuaalisella tasolla vähän erilaiseen maailmaan, Lavikainen pohtii.

Lavikaisen mukaan valssin opetteleminen ei ole ollut helppoa. Haastavinta ovat olleet askellukset.

– Milloinkohan tässä tulee sellainen helppo tanssi? Ei taida olla sellaista oikein.

Timo Lavikaisen jalat saivat vitsikkäät nimet

Lehmuskoski ja Lavikainen ovat käyttäneet askelten opetteluun erikoista kikkaa, sillä pari nimesi näyttelijän jalat uusiksi.

– Minulla ei ole oikea ja vasen, vaan leijona ja pingviini. Nimet tulivat siitä, kun lapsille annetaan tarroja, kun he opettelevat tansseja. Ehdotin, että nämähän voisivat olla vaikkapa leijona ja pingviini.

Lehmuskoski on näyttelijälle riittävän tiukka opettaja. Lavikainen kertoo, että menee sieltä missä ei ole aitaa, mikäli tilaisuus tulee. Näin ei Lehmuskosken kanssa pääse käymään.

–  Jos olisi yhtään sellainen opettaja, joka päästäisi kevyemmällä, en pistäisi vastaan. On hyvä, että hän on tarvittaessa tiukka ja jauhaa niitä asioita, jotka ovat vaikeita.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat