Mainos

Christoffer Strandberg kommentoi koskettavaa Tanssii Tähtien Kanssa -esitystään: "Sain kertoa isovanhempieni rakkaustarinan"

5:57

Christoffer Strandbergin ja Jutta Heleniuksen keskustelut muotoilivat tarinan tanssiksi viime sunnuntaina.

Viime sunnuntaina Christoffer Strandberg esitti parinsa Jutta Heleniuksen kanssa rumban Myrskyluodon Maija -kappaleen tahtiin. Esitys oli omistettu Strandbergin isovanhemmille ja heidän väliselle rakkaudelle. Strandberg kertoo, että harjoitusviikko ennen esitystä oli tunteita täynnä.

– Tarinan takia pääsimme tosi syvälliseen pisteeseen. Jaettiin elämästämme asioita, henkilökohtaisia suruja ja oivalluksia. Tämä ei ollut minun tarinani, vaan tässä oli myös paljon Juttaa, Strandberg kommentoi.

Strandbergista oli upeaa, kuinka tarina ja tunteet muutettiin liikkeeksi. Treenien aikana hän huomasi, ettei kyseessä ollut enää vain hänen muistonsa, vaan parin yhteinen tarina.

– Se prosessi siinä oli hieno, tarina siirtyi kivuliaasta ja verbaalisesta muodosta tanssiin. Se on tämän ohjelman ja tanssiohjelman taikaa, että voi pukea sen liikkeeseen.

Sunnuntain aikana tunteet olivat pinnassa.

– Äitini oli yleisössä ja kyse on tietenkin hänen vanhemmistaan. Vaan jo sekin tieto, että äitini istuu tuossa kymmenen metrin päässä veljeni kanssa, on todella suurta.

Strandberg kertoo, ettei tarinassa ollut kyse pelkästään hänen tunteistaan. Myös muut sukulaiset voivat allekirjoittaa ne.

– Koin suurena kunniana, että sain kertoa isovanhempieni rakkaustarinan. Tiesin, ettei tämä ole vain minun tarinani, vaan meidän suvun tarina osittain.

 Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja