Christoffer Strandberg myöntää TTK-kauden jättäneen jälkensä: "On vielä läpikäytäviä prosesseja"

8:25
Tanssii Tähtien Kanssa -voittaja Christoffer Strandberg ja tanssiopettaja Jutta Helenius löysivät harvinaisen yhteyden toisistaan

Christoffer Strandberg kertoo, ettei ehtinyt palautua kunnolla Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun jälkeen ennen uutta Putous-kautta.

Putous-tähti Christoffer Strandbergin uusin sketsihahmo Salon Seija on saavuttanut valtavan suosion ja kasvanut suureksi ilmiöksi muutamassa viikossa. Strandberg kertoo iloitsevansa erityisen paljon hahmonsa suosiosta ja saavuttaneensa yhden tavoitteensa, jonka hän asetti ennen kauden alkua.

Hän halusi luoda hahmon, joka on kotoisin jostakin oikeasta, tunnistettavasta paikasta.

– Oli selvää, että hahmo olisi pienestä kaupungista.

Kehitteillä olleen hahmon kotikaupunki kirkastui Strandbergille yhtäkkiä kesken Tanssii Tähtien Kanssa-kauden syksyllä 2019. Inspiraation tähän antoi yllättäen Strandbergin oma tanssiopettaja Jutta Helenius.

Helenius kertoi Strandbergille juttuja omasta lapsuudestaan, jonka hän vietti Salossa. Sen jälkeen Strandbergille oli täysin selvää, että myös hänen tuleva sketsihahmonsa olisi kotoisin Salosta.

Strandbergin mukaan Salon kaupunki ja Salon Seija elävät jo tällä hetkellä erittäin symbioottisessa suhteessa. Salon kaupunki muisti Strandbergia hiljattain lahjoittamalla hänelle Salo-kangaskassin, joka nähtiin myös Putouksen suorassa lähetyksessä – Salon Seijan tapaan tuunattuna. Tämän jälkeen Salon kaupunki tuunasi itse omia kassejaan enemmän Salon Seijamaisiksi.

– Nostan hattua Salon kaupungille, Strandberg nauraa.

Näyttelijä aikoo vielä suunnata käynnissä olevan Putous-kauden aikana Saloon hakemaan inspiraatiota Salon Seijan touhuihin. Hän on myös tietoinen siitä, että Suomessa on lukuisia Salon Seija -nimisiä kampaamoja, ja aikoo ehdottomasti vielä vierailla jossain niistä.

Strandberg aloitti aktiivisen valmistautumisensa Putoukseen kun hän ihastutti vielä Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla. Näyttelijä myöntää ettei hän ehtinyt palautua kunnolla fyysisesti tai psyykkisesti tiukasta tanssikilpailusta, jonka voittajaksi hän lopulta selviytyi.

– Olen hyväksynyt sen, että pään sisällä on vielä läpikäytäviä prosesseja asian suhteen.

Heleniuksesta ja Strandbergista tuli kauden aikana erittäin hyviä ystäviä, jotka ovat pitäneet aktiivisesti yhteyttä kilpailun loppumisen jälkeenkin. Tällä viikolla kaksikko kohtasi toisensa jälleen erittäin tutuissa merkeissä.

– Kävimme Jutan kanssa tiistaina tanssimassa, ja jatkoimme oikeastaan siitä mihin jäimmekin. Se oli ihanaa!

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja