Christina Aguilera: Näin pidän suhteeni jännittävänä

Avioliiton ei tarvitse muuttaa parisuhdetta, muistuttaa Christina Aguilera. Lue miten suosittu laulajatar pitää suhteen jännittävänä.

Christina Aguilera ja musiikkituottaja Jordan Bratman ovat olleet naimisissa lähes viisi vuotta. Laulajatar kertoo, ettei mikään ole muuttunut kahdeksan vuotta yhdessä olleen pariskunnan suhteessa.

– Avioliitto yhdistää parin ja tekee suhteesta virallisen, mutta se ei muuttanut meidän suhdettamme, laulajatar kertoo Cosmopolitan-lehden haastattelussa.

– Luulen, että salaisuutemme on se, että pidämme suhteemme jännittävänä. Jätän huulipunalla hänelle viestejä kylpyhuoneen peiliin tai jätän kortteja, joissa lukee "rakastan sinua".

Aguileran tietää, että kaikki käyvät läpi vaikeita aikoja ja muuttuvat ihmisinä. Hänen muistuttaa, että on tärkeää antaa toiselle tilaa kasvaa ja hyväksyä heidät sellaisina kuin he ovat.

– On myös tärkeää kasvaa yhdessä ja nähdä vaivaa tehdääkseen suhteesta erikoislaatuinen. Parin täytyy viettää laatuaikaa yhdessä, mutta avioliitossa on otettava aikaa itselle.

Bratman ei kuitenkaan ole ainoa mies 29-vuotiaan Aguileran elämässä. Parin Max-poika syntyi vuonna 2008.

– Maxin syntymä on lähentänyt meitä. Jordan on ottanut ohjat käsiinsä lastenhoidossa. Kun näen heidät yhdessä, sydämeni sulaa, laulajatar kertoo.

MTV3 Helmi

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: Usmagazine

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja