Christian Eriksenin tilasta lisätietoja

0:54
Christian Eriksen kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan Parkenin stadionilta.

Jalkapallomaailma seurasi kauhulla, kun Tanskan tähtipelaaja Christian Eriksen lyyhistyi kentän pintaan ottelussa Suomea vastaan EM-kisojen toisena kisapäivänä. Tanskan jalkapalloliitto viestitti sunnuntaina lisätietoja Eriksenin tilasta.

Huuhkajat voitti ottelun 1-0-lukemin. Sitä jatkettiin yli tunnin kestäneen keskeytyksen jälkeen. Tanskan jalkapalloliiton tiedotteessa kerrottiin, että se on ollut yhteydessä Erikseniin, joka lähetti terveisensä joukkuetovereilleen. Tanskalaisen tila on vakaa ja hän pysyy sairaalassa lisätutkimuksia varten.

Joukkue ja sen henkilökunta on saanut kriisiapua ja jatkaa toistensa tukemista eilisen tapahtuman jälkeen. Liitto halusi kiittää faneja, pelaajia, Tanskan ja Englannin kuninkaallisia perheitä, kansainvälisiä liittoja, seuroja, jne. heidän sydämellisistä viesteistään Eriksenille.

– Rohkaisemme kaikkia lähettämään viestinsä Tanskan jalkapalloliitolle, jossa varmistamme, että ne menevät perille Christianille ja hänen perheelleen, liitto kirjoitti tiedotteessaan.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja