Chris Hemsworth trollasi näyttelijäveljeään tämän syntymäpäivänä: "Toivottavasti tämä on se vuosi, kun pääset vihdoin kuntoon"

Chris Hemsworth kehotti veljeään alkamaan pitää huolta itsestään.

Australialaiset näyttelijäveljekset Chris, Liam ja Luke Hemsworth nauttivat toistensa kustannuksella vitsailemisesta. 

Veljeskatraan nuorin, Liam täytti juuri 32 vuotta ja isoveli Chris kiiruhti onnittelemaan veljeään Instagramissa.

– Hyvää syntymäpäivää Liam Hemsworth, toivottavasti tämä on se vuosi, kun pääset vihdoin kuntoon ja pidät huolta itsestäsi, Chris kirjoittaa Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Chrisin jakamissa kuvassa Liam poseeraa ilman paitaa ja itsestään huolta pitäminen on selkeästi aloitettu jo jonkin aikaa sitten.

Lisäksi Chris on jakanut kuvan, jossa veli istuu syntymäpäivälahjojen ja ilmapallojen ympäröimänä sekä lapsuuskuvan Liamista.

Piruillakseen vielä enemmän, Chris lupaa antaa veljelleen 10 prosentin alennuksen omalle fitness-sivustolleen, jotta tämä pääsee alkuun "elämäntapamuutoksessaan". 

Veljet kiusoitelleet toisiaan julkisesti aikaisemminkin

Marvelin Avengers ja Thor -elokuvista tutulle Chris Hemsworthille on muodostunut jo hieman tapa veljiensä trollaamisesta syntymäpäiväonnitteluiden yhteydessä.

Liam ja Luke ovat antaneet tähdelle kuitenkin samalla mitalla takaisin. Esimerkiksi Chrisin 38 syntymäpäivänä, veljet onnittelivat Chrisiä omilla tahoillaan jakamalla Instagramiin veljeskuvat, joista nimenomaan Chris puuttui.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Luke Hemsworth kirjoitti vielä omaan julkaisuunsa, että tulee muistamaan retken, jolla kyseinen kuva on otettu ikuisesti. Retken, jolla Luke ja Liam ovat selkeästi olleet vain kahdestaan.

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat