Mainos

Chris Cornellin tytär julkaisi sydäntäsärkevän muiston isästään: "Rakastan ja ikävöin sinua niin paljon"

1:30

Toni Cornell muisteli edesmennyttä isäänsä Chris Cornellia isänpäivänä.

Chris Cornellin leski Vicky puhui miehensä kuolemasta helmikuussa julkaistussa haastattelussa. Katso video yllä.

Edesmenneen muusikko Chris Cornellin tytär Toni Cornell muisti isäänsä sunnuntaina 17. kesäkuuta, kun Yhdysvalloissa vietettiin isänpäivää. Cornell julkaisi hänen ja isänsä dueton Princen Nothing Compares 2 U -kappaleesta. 

13-vuotias Cornell jakoi kappaleen Youtubessa vilpittömän isänpäiväviestin kera.

– Isi, rakastan ja ikävöin sinua niin paljon. Olit paras isä, jota kukaan olisi voinut pyytää. Suhteemme oli niin erityinen ja olit aina tukenani. Annoit minulle urheutta kun minulla ei sitä ollut. Uskoit minuun kun minä en. Ikävöin rakkauttasi joka päivä. 

– Tämän kappaleen nauhoittaminen kanssasi oli erityinen ja uskomaton kokemus, jonka toivoisin voivani toistaa sata kertaa uudestaan ja tiedän, että sinäkin toivoisit niin. Hyvää isänpäivää isi, mikään ei vedä vertoja sinulle. 


Soundgardenin sekä Audioslaven laulajana tunnetuksi tullut Chris Cornell kuoli toukokuussa 2017. Hänet löydettiin tiedottomana hotellihuoneestaan Detroitissa. 

Kesäkuussa 2017 viranomaiset vahvistivat, että Cornell teki itsemurhan hirttäytymällä. Ruumiinavausraportin mukaan laulajan elimistöstä löydettiin myös huumeita, mutta niillä ei ollut vaikutusta Cornellin kuolemaan.

– Hän oli paras aviomies, mahtavin isä. Menetin sielunkumppanini ja elämäni rakkauden, Cornellin vaimo Vicky Cornell kertoi helmikuussa 2018. 

– Hän halusi tukea perhettään ja lapsiaan. Hän rakasti elämäänsä, hän ei olisi koskaan lähtenyt tästä maailmasta. 

Toni Cornell on esittänyt ennenkin kunnianosoituksia isälleen. Vain muutama kuukausi laulajan kuoleman jälkeen Toni Cornell esitti Hallelujah-kappaleen Good Morning America -ohjelmassa. Hän kirjoitti koskettavan kirjeen isälleen viime vuoden isänpäivänä muistellen tämän olleen hänen idolinsa.

Hän muisteli myös kertaa, kun kaksikko oli katsellut yhdessä Princen Purple Rain -kappaleen musiikkivideota sekä kuunnellut The Beautiful Ones -kappaletta. 

– Tiedän, että olet vielä siellä, lämpö jonka tunnen kylmyyden alla, olet sinä. Olet paras isä koko maailmassa. Ja tiedän, että jos tätä onnettomuutta ei olisi ollut, halailisimme ja katsoisimme yhdessä Purple Rainia. 

Lähde: E! News

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.