Mainos

Chiliä, hikeä ja Miss Povi... Kesä huipentuu viikonlopun tapahtumiin

Kesä lähetessä loppuaan myös erilaiset kesätapahtumat kiihdyttävät tahtiaan. Tänä viikonloppuna onkin luvassa niin chilinsyöntiä, kännykänheittoa kuin paljumelontaakin.

Tulisimmille luonteille sopii Tampereella lauantaina ja sunnuntaina pidettävä chilifestivaali "Chilifest Finland 2011". Keskustorilla järjestetään muun muassa chilinsyönnin MM-kilpailu, jossa kilpailijat popsivat maailman tulisinta chiliä Naga morichia.

Puhelinta saa viskoa sydämensä kyllyydestä Savonlinnassa, missä järjestetään lauantaina kännykänheiton MM-kisat. Naisille, miehille ja junioreille on omat sarjansa Riihisaaren maakuntamuseon pihalla. MM-kisoihin naiskauneutta tuo muun muassa venäläinen matkailubloggaaja Mia Zarring, joka tunnetaan myös lempinimellä Miss Povi.

Paljumelonnan SM-kilpailu järjestetään puolestaan tänään Pyhtäällä Saaristomarkkinoiden yhteydessä. Kisassa paljuilla melotaan noin 50 metrin mittainen matka. Mikäli kilpailun lopputulos ei miellytä, revanssin voi ottaa huomenna Raahen Arkkujärvellä, missä järjestetään niin ikään paljumelontakilpailu.

Hämeenlinnassa virittäydytään historiallisiin tunnelmiin Linnanpuistossa järjestettävillä Keskiaikaismarkkinoilla. Ohjelmaan kuuluun muun muassa viikinkijumalten taistelu, jalkaturnajaiset, jousiammuntakisa ja ritarikulkue.

Turun messut juhlivat 50-vuotista taivaltaan. Torstaina alkaneessa nelipäiväisessä tapahtumassa on mukana kaikkiaan noin 300 näytteilleasettajaa.

Pääkaupungissa Helsinki City Marathon -juoksutapahtumaan odotetaan jälleen tuhansia lenkkeilijöitä. Tapahtuma sekoittaa myös liikennettä huomattavasti muun muassa kantakaupungissa ja Lauttasaaressa.

Oulussa juostaan puolestaan Likkojen lenkki Raatin Stadionilla tänään kello 12-18.

Myös unettomat saavat liikkua joukolla Helsingissä tänä yönä, kun Helsinki Night Bike Riders -niminen ryhmä järjestää kuukausittaisen yöpyöräilyn alkaen kello 23. Lisätietoja tapahtumasta saa ryhmän Facebook-sivuilta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.