Chidera kehottaa naisia hyväksymään roikkuvat rinnat – lakkasi itse käyttämästä rintaliivejä 19-vuotiaana

Chidera Eggeruella on roikkuvat rinnat. Eggerue lakkasi käyttämästä rintaliivejä 19-vuotiaana ja alkoi sen sijaan rakastaa rintojaan sellaisina kuin ne ovat.

Chidera Eggeruella on roikkuvat rinnat. Koska moinen tilanne on monille naisille kauhistus, vuonna 2017 Eggerue aloitti Instagram-kampanjan, joka kehottaa naisia rakastamaan riippuvia rintojaan.

Roikkuvia rintoja ei nähdä mediassa, mainoksissa tai missään

23-vuotias Eggerue asuu Lontoossa. Nuorempana hän oletti olevansa epänormaali, koska roikkuvia rintoja ei nähdä mediassa, mainoksissa tai missään. Hän vihasi jo itseään ja suunnitteli rintaleikkaukseen menemistä välittömästi 18 vuotta täytettyään.

Lopulta Eggerue tajusi, että vika onkin maailmassa, ei hänessä. Eggerue lakkasi käyttämästä rintaliivejä 19-vuotiaana ja alkoi sen sijaan rakastaa rintojaan sellaisina kuin ne ovat.

– Väsyin siihen, että piti löytää syitä tuomita itseäni, ja olin uupunut ajatukseen siitä, että minun pitää vältellä tiettyjä asuja, jotka paljastaisivat rintojeni asennon. Joten aloin tehdä pieniä päätöksiä, kuten, että 19-vuotiaana päätin olla käyttämättä rintaliivejä, Eggerue kuvaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Selaa kuvia nuolilla. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kuvia löytyy hashtagilla #SaggyBoobsMatter

Hän jakaa kuvia hashtagilla  #SaggyBoobsMatter, suom. riippuvilla rinnoilla on merkitystä.

– Niin paljon kuin edistystä onkin tapahtunut, meillä on vielä paljon tehtävää sen suhteen, miten puhumme naisten vartaloista, Eggerue totesi Insider-lehdelle.

Eggerue on julkaissut myös pukeutumisohjeita riippurinnoille.

Näin stailaat riippuvat rinnat:

1. Pue se hiton asu yllesi

2. Muista olla välittämättä asiasta

"He ovat hävenneet kehojaan niin paljon"

Eggerue saa paljon viestejä naisilta, jotka kehuvat hänen kuviaan ja kertovat niiden rohkaisseen heitä. Eggeruesta on erityisen ihanaa saada kommentteja naisilta, jotka ovat oppineet rakastamaan kehojaan synnytyksen jälkeen.

– On ollut hyvin jännittävää saada viestejä imettäviltä äideiltä, jotka ilmaisevat ja juhlivat sitä, miten onnellisiksi he tuntevat olonsa löydettyään tämän hashtagin, koska he ovat hävenneet kehojaan niin paljon, Eggerue toteaa ja korostaa, että lapsen imettäminen on kaunis, luonnollinen asia.

Selaa kuvia nuolilla. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Selaa kuvia nuolilla. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Eggerue saa kuitenkin myös vihaisia viestejä.

– Olen saanut paljon tietämättömiä kommentteja kammottavilta miehiltä ja hämmentyneiltä naisilta, Eggerue sanoo.

– Suurin tavoitteeni on yksinkertaisesti normalisoida luonnollisuus. Eivät kaikki rinnat roiku. Ei kaikilla vanhemmilla naisilla ole roikkuvia rintoja. Rinnat ovat vain rintoja.


***

2:32

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja