Chewbaccaa näytellyt Joonas Suotamo kohtasi prinssi Harryn tavalla, joka ei hevillä unohdu: ”Luulin, että nyt joutuu linnaan”

4:20
Joonas Suotamo kertoo videolla, kuinka kohtaamisessa prinssi Harryn kanssa kävi!

Joonas Suotamo tapasi prinssi Harryn muutamia vuosia sitten Star Wars -elokuvien kuvauspaikalla. 

Näyttelijä Joonas Suotamo sai vuonna 2013 roolin, joka muutti hänen elämänsä. Suotamo rekrytoitiin uusiin Star Wars -elokuviin Chewbaccan rooliin, ja aluksi hän toimi hahmon alkuperäisen näyttelijän Peter Mayhew'n varanäyttelijänä. Mayhew'n terveydentilan heikentyessä rooli päätyi vuoden 2016 tienoilla täysin Suotamolle. Täyden tarinansa Suotamo kertoo helmikuussa ilmestyvässä kirjassaan Roar! – Elämäni wookiena (WSOY). 

Työnsä kautta Suotamo on tavannut runsaasti suurimpia kansainvälisiä kuuluisuuksia niin itsenään kuin Chewbaccan hahmossa. Suotamon mukaan Chewbacca aiheuttaa ihmisissä lähes poikkeuksetta samankaltaisia reaktioita: hahmon nähdessään useat taantuvat samantien lapsuuden muistoihinsa ja monet lähestyvätkin rohkeasti lapsuuden suosikkiaan. 

Takavuosina Suotamo päätyi yllättäen samankaltaiseen tilanteeseen myös kuninkaallisten kanssa, kun hän tapasi vuonna 2016 Iso-Britannian prinssiveljekset Williamin sekä Harryn. Suotamo kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että prinssi Harryn käytös Chewbaccan kohdatessaan yllätti myös näyttelijän. 

– Mä tietysti luulin, että nyt joutuu linnaan, Suotamo kertoo nauraen tapaamisesta. 

Yllä olevalla videolla Joonas Suotamo kertoo, minkä takia näyttelijä pelkäsi joutuvansa vaikeuksiin tavattuaan prinssi Harryn! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja