Cheryl ja Ashley Cole: Taas ero?

Pettäjämiehensä kanssa yhteen palannut Ashley Cole on pettynyt jälleen mieheensä. Ashleyn kerrotaan pettäneen taas.

Jalkapalloilija Ashley Colen kanssa yhteen palannut laulaja Cheryl Cole on tehnyt ratkaisevan askeleen kohti itsenäisempää elämää. Tähti osti huippukalliin talon Los Angelesista - ilman miestään. Cheryl Colen uusi asunto sijaitsee Los Angelesissa. Ylellisessä kodissa on kolme kylpyhuonetta, uima-allas ja oma elokuvateatteri. Talon arvo on yli viisi miljoonaa dollaria.

Pariskunta erosi toukokuussa 2010, kun Ashley jäi kiinni pettämisestä. Vähän aikaa näytti siltä, että yhteen palannut pari voisi onnistua, mutta nyt merkit näyttävät jälleen muuta. Ashley Colen kerrotaan pitäneen suhdetta lentoemäntä Kerry Meadesiin samaan aikaan, kun Cheryl ja Ashley lämmittelivät välejään uudelleen. Samoihin aikoihin Ashleyn on myös kerrottu pyytäneen alastonkuvaa aslusvaatemalli Jessyca Rayannelta.

Cherylin mitta alkaakin olla täysi. Hän ei ilmestynyt viime perjantaina pidettyyn perhejuhlaan ja pariskunnan suunnitelmat muuttaa entiseen kotiinsa Surreyn kartanoon on nyt haudattu.

Ashleyhin yhdistetty lentoemäntä on pettynyt jalkapalloilijaan ja on surullinen myös Cherylin puolesta.

– Hän petti meitä kumpaakin. Koko sen ajan kun olimme yhdessä, hän käyttäytyi kuin sinkkumies. Ashley ei tule ikinä olemaan uskollinen, hän ei muuutu, Meades sanoo.

Cherylin lähipiiristä kerrotaan, että myös Cheryl on poissa tolaltaan.

– Juuri kun Cheryl on päässyt raiteilleen, hän tekee tämän. Hänet on nöyryytetty. Cheryl kertoi Ashleylle eilen, että ilmeisesti hän ei ole vakiintunutta perheenisätyyppiä. Cheryl sanoi, että tämä on tässä, hän voi poistaa Cherylin numeron kännykästään ja jättää hänet rauhaan.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähteet: dailymail.co.uk, femalefirst.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja