Chelsea Charmsilla on maailman isoimmat rinnat: Joskus liika huomio väsyttää

Ron Jeremy ja Chelsea Charms ovat aikuisviihdetähtiä, jotka ovat tehneet pitkän uran ulkonäkökeskeisellä alalla. Julkisuudesta huolimatta he suhtautuvat melko rennosti seksuaalisuuteen.

Ron Jeremy on 58-vuotias aikuisviihdetähti, joka on tunnettu lukuisista näyttely- ja ohjaustöistään. Leppoisan miehen maineessa oleva Jeremy tekee yhä kuvauksia, esiintyy erilaisissa tapahtumissa ja markkinoi oheistuotteitaan. Turkkusex-tapahtumassa miehen suosio oli taattu. Nuoret miehet ja naiset halusivat tulla kuvatuksi elävän legendan kanssa. Ei ole ihme, että Jeremy vakuuttaa yhä rakastavansa työtään, eikä haaveile eläkepäivistä.

Kauan on ollut alalla maailman suurimmista rinnoista tunnettu Chelsea Charmskin. Mallina, eroottisena tanssijana ja aikuisviihdesivustojen kestotähtenä tunnettu nainen suurennutti etumuksensa nykyisin laittomalla operaatiolla, jossa rintoihin istutetaan polyproteiininauhaa. Prosessin takia Charmsin rinnat kasvavat jatkuvasti.

Rinnat ovat työväline

Charmsille rinnat ovat osa työtä, jolla tähti elättää itsensä.

– Työni kannalta on siis parempi, mitä isommat rintani ovat, Charms sanoo.

Jeremy sen sijaan suhtautuu kriittisesti rintojen suurennusleikkauksiin, ainakin jos rintojaan suurentaa nuori nainen, jolla on luonnostaan upea vartalo.

– Ymmärrän että aikuisviihdealalla työskentelevä ottaa silikonit tai viisikymppinen käy kohottamassa rintavarustustaan. Mutta en ymmärrä, että nuoret tytöt suurentavat rintansa, vaikka heillä ei olisi siihen mitään syytä. Ei ole järkeä ottaa silikoneja vain koska poikaystävä haluaa, Jeremy muistuttaa.

Jeremyllä on muutenkin mutkaton suhtautuminen ihmisvartaloon. Tähti ei vaadi seksikumppaniltaan tietynlaisia muotoja, kuten isoja rintoja tai pyöreää takamusta.

– Kun olet päässyt naisen kanssa makuukammariin saakka, ei ole aika sanoa ei, Jeremy muistuttaa.

Isot rinnat haittasivat treenaamista

Erotiikan alalla kaikenlaisille vartaloille on kysyntää. Charmsin rinnat ovat niin kuuluisat, että ne ovat päässeet Guinnesin ennätystenkirjaan. Itsyksi ja Bitsyksi nimetyt rinnat ovat Charmsin mukaan hänen paras sijoituksensa. Tähti ei aiokaan luopua rinnoistaan niin pitkään, kun nauttii työstään.

Elämä isojen rintojen kanssa on kuitenkin joskus vaivalloista. Selkäkipujen välttämiseksi Charms pitää hyvää huolta lihaksistaan, mutta kuntosalilla käymisen tähti joutui lopettamaan, kun liika huomio häiritsi. Juoksuharrastus jäi fyysisistä syistä. Isojen rintojen kanssa reippailu on hankalaa.

Charmsin rinnat aiheuttavat jatkuvasti myös koomisia tilanteita, kun ihmiset hämmästelevät naisen rintavarustusta. Hyväntahtoinen huomio ei tähteä kuitenkaan häiritse.

– Vain jos miehet tulevat liian lähelle, joudun pyytämään heitä perääntymään, Charms sanoo.

Lue myös:

Teksti ja kuvat: MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat