Chachi Hildén esittelee odotusaikana pyöristynyttä vauvavatsaansa hauskalla videolla: "Tein tätä 9 kuukautta"

Chachi Hildén julkaisi videon odotusajastaan.

Duudsoneista tuttu Jukka Hlidén ja hänen vaimonsa Chachi Hildén saivat toissa viikolla pienen tytön. Pariskunta esitteli perheensä tuoreimman tulokkaan suloisilla kuvilla sosiaalisen median tileillään. He paljastivat myös pienokaisen nimen; Amélie Irene Hildén.

Instagramissa ja Tiktok-tilillään julkaisemassaan videossa Chachi esittelee vatsaansa odotusaikana. Videossa hän näyttää kameralle pyöristyvän vauvavatsansa aina viikoilla 16, 18, 20, 26, 28, 31, 34, 38 ja 40. Viimeisenä hän kävelee kameran eteen Amélie-pienokainen sylissään. 

– Tein tätä 9 kuukautta. Meidän tyttömme on täällä, hän kirjoittaa. 

Chachi on kertonut aikaisemmin somessaan perheen kuopuksen sopeutuneen hyvin maailmaan.  

– Amélie asettunut tänne maailmaan hyvin. Hän on jo koukussa maitoon ja nokosten ammattilainen. Olen niin siunattu, että minulla on tämä pieni käärö, hän kirjoitti. 

Parilla on jo ennestään yksi tytär, reilun vuoden ikäinen Sophia Hildén. Tämän lisäksi Jukka Hildénillä on edellisestä suhteesta kaksi vanhempaa lasta, Sisu ja Lili.

Jukka Hildén ja tuolloin vielä Gonzales-sukunimellä tunnettu Chachi tapasivat toisensa tv-ohjelman kuvauksissa. Pari kertoi keväällä 2019 odottavansa ensimmäistä yhteistä lasta ja he avioituivat saman vuoden syyskuussa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja