Catherine Zeta-Jones, 43, hämmästyttää pikkumustassa – katso

Perjantaina 28.6. AVA Elokuvassa Rakkauden resepti näyttelevä Catherine Zeta-Jones on vielä yli nelikymppisenäkin hämmästyttävän upea näky pikkumustassa.

Näyttelijä Catherine Zeta-Jones, 43, ei pelkää esitellä upeaa vartaloaan tiukoissa vaatteissa. Punaisilta matoilta tuttu konkarinäyttelijä on vuosien saatossa oppinut korostamaan vartalonsa parhaita puolia.

Zeta-Jones näyttäytyi huhtikuun lopulla 40th Anniversary Chaplin Award -gaalassa pikkumustassa, joka oli loistava tyylinäyte: hameen helman mitta oli juuri otollinen ja asu istui näyttelijättären ylle kuin valettu. Vallattomilla kiharoilla ja hurjan korkeilla piikkikoroilla täydennetty asu oli samaan aikaan sekä muodikas, että tyylikkäällä tavalla nuorekas. Zeta-Jones tietää, ettei hänen tarvitse paljastaa pintaa näyttääkseen seksikkäältä.

Vuosikymmeniä näytellyt Zeta-Jones osoittaa tyylillään myös sen, että itsevarmuus näkyy pukeutumisesta usein heti. Tähti itse kantaa asun kuin asun ylväänä ja arvokkaana ja osoittaa täten, että hänen itsetuntonsa on kohdallaan.

Catherine Zeta-Jones nähdään perjantaina 28.6. AVA Elokuvassa Rakkauden resepti klo 21.00.

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja