CatCat-duon Virpi ja Katja muistelevat pitkää uraansa – sisarukset hurmaavat yleisönsä vielä 32 vuoden jälkeen

Näin ByeBye baby sujuu Huomenta Suomen juontajilta 6:04
Katso hauska video! Näin Bye Bye Baby -kappale sujuu Huomenta Suomen juontajilta!

CatCat duo juhlii pitkää uraansa ensi vuonna.

CatCat-duon sisarukset Virpija Katja Kätkä vierailivat MTV:n Huomenta Suomessa muistelemassa pitkää uraansa ja kertomassa tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Sisarukset kertovat ajautuneensa musiikkibisnekseen puolivahingossa, kun heidät pyydettiin koelauluihin. Ensimmäisen levynsä duo julkaisi vuonna jo 1992.

– Ajattelin, ettemme koskaan pääsisi levyttämään. Jotenkin se tuntui siellä Yli-Torniossa, että se maailma on kaukana, Virpi Kätkä muistelee nuoruuttaan.

– Laulajan ammatti oli haave ja se toteutui, Katja Kätkä komppaa.

Vuonna 1994 Bye Bye Baby -kappaleella Suomea euroviisuissa edustanut CatCat muistelee viisumatkaansa ilolla. Kaksikon kisakappaleesta nousi suuri hitti, joka tanssittaa vielä tänäkin päivänä.

– Siihen aikaan Suomen karsinnoista nousi hittejä. Sen jälkeen pitkän aikaa biisejä tehtiin vain viisujen takia. Nyt on palattu siihen ja vielä pärjätäänkin euroviisuissa, Katja iloitsee.

Viisukokemuksen jälkeen sisarukset palasivat opiskelujen pariin, sillä kokivat, että pyöritys oli hiukan liikaa.

– Jos silloin olisi ollut vaikka sosiaalinen media, niin me emme ehkä olisi jaksaneet. Se oli nuorille tytöille liian kova pala. Olemme aina tykänneet mennä valokeilan alapuolelta ja uskon, että siksi meillä on ollut jo 32 vuotta kestänyt ura ja keikkoja, Virpi pohtii.

CatCat juhlii ptkää uraansa ensi vuonna, mutta mitä muita tulevaisuuden suunnitelmia sisaruksilla on? Katso koko haastattelu alla olevalta videolta.

CatCat -duon Virpi ja Katja muistelevat vuosikymmeniään 9:27

 

Lue myös:

    Uusimmat