Mainos

Caritan suunnitelma: Helsinginkatu

Helsinginkadun varrella ensimmäisen kerroksen pienessä yksiössä oli hyvin erikoinen tunnelma. Keittiö oli remontoitu villinlännentyyliin ja kylpyhuoneessa oli tiiliseinä kivasti näkyvillä. Halusin jatkaa tätä samaa tyyliä pintaremontilla ja stailauksella. Kukalliset tapetit eivät sovi tyylin, joten poistan ne ja maalaan kaikki seinät valkoiseksi (Tikkurilan maalarinvalkoinen).

Suihku on erittäin mielenkiintoinen, mutta wc on tylsä. Sielläkin maalaan seinät valkoiseksi. Wc:ssä putket olivat punaiseksi maalatut, joka oli hauska yksityiskohta. Tuon lisää punaista pyyheliinoilla ja lisään myös mustaa, esim. wc-paperirulla ja matto. Luodaan raikas musta-punavärinen wc.

Olohuoneesta viedään suurin osa huonekaluista varastoon. Ainoastaan puusohva ja tuolit jäävät sinne. Haluan sisustaa olohuoneen niin, että sinne jää enemmän lattiatilaa ja huoneesta tulee toimivampi. Ison sängyn tilalle tulee punainen vuodesohva, TV tulee lipaston päälle. Lipastoon mahtuu paljon tavaraa, kuten myös laatikkoon, joka on keittiölattian alla. Tässä vaiheessa en lisää vaatekaappia.

Ison pöydän ympärille kokoontuminen on hyvä idea, haluan säilyttää sen. Lasisen pöydän tilalle tulee puupöytä, joka on pienempi, mahdollisesti jatkettavaa. Uusi sisustustrendi on, että kaiken ei tarvitse enää olla sävy sävyyn, vaan voi myös olla voimakkaita kontrastivärejä. Olohuoneen värimaailma on "hot chilli pepper", eli voimakkaat ja lämpimät värit. Hauska pilkullinen matto kuuluu ehdottomasti sinne appelsiinituolin kaveriksi.

Koska huone on katutasolla, voivat ohikulkijat kurkistella vapaasti sisään. Suunnittelen asuntoon alhaaltapäin nousevat verhot, joilla voi peittää ainoastaan alaosan ikkunasta. Verhojen ansiosta kukaan ei pääse katsomaan sisään, mutta päivänvalo kuitenkin tulee huoneeseen. Verhon voi myös vetää ylös asti.

Huoneiston erikoinen sisustus on tämän asunnon myyntivaltti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.