Campo Viejo - moderni viinitalo

Espanjan suosituimman Riojalaisen viinitalon, Campo Viejon viinikellarit ja tarhat sijaitsevat Riojan sydämessä Ebro-laaksossa. Kellareita ja viinivalmistamoa pidetään yhtenä maailman moderneimmista. Seitsämän metrin syvyydessä ihanteellisissa olosuhteissa kypsyy 70 000 tynnyriä viiniä.

Campo Viejo tuottaa eritysen pehmeitä, keskitäyteläisiä ja alueelle tyypillisiä viinejä. Campo Viejon viinitarhoilla kiinnitetään erityistä huomiota rypäleiden kypsyyteen, jolla taataan viinien tasapainoisuus ja pehmeys. Pitkä tammikypsytys tuo viineihin paahteisen makumaailman. Campo Viejon viinit sopivat erityisen hyvin tapaksille.

Tuotteet

Crianza - pehmeä ja maukas

Makean mausteinen tuoksu, jossa muun muassa nahkaa, vaniljaa ja kuivattuja hedelmiä. Keskitäyteläinen maku on erittäin pehmeä, runsaan hedelmäinen, hieman kehittynyt ja eloisa. Pitkä, pehmeä ja tasapainoinen jälkimaku.

Viini sopii erityisesti tapaksille, joissa on käytetty tomaattia ja valkosipulia. Sopii myös ruokajuomaksi kanalle, possulle ja paisteille.

Alko: 9,38 €

Reserva - kypsien hedelmien sinfonia

Kehittynyt ja avoin tuoksu, jossa runsaasti kuivattuja hedelmiä, kahvin ja vaniljan aromeja. Keskitäyteläinen, suuntäyttävä ja pehmeä maku seuraa aromeiltaan tuoksua. Sulavan pehmeät tanniinit antavat maulle ryhtiä.

Viini sopii runsaimmille tapaksille sekä liharuoille, kuten lampaalle. Myös kovat juustot, esim. Manchego maistuvat viinin kanssa.

Alko: 11,48 €

Cava - hienostuneen hedelmäinen!

Eksoottisen hedelmäinen ja lempeän sitruksinen kuohuviini, joka on valmistettu perinteisellä menetelmällä, jossa kuplat syntyvät toisen pullokäymisen myötä. Tämä tuo viiniin makuun syvyyttä ja paahteisia sävyjä.

Cava sopii erinomaisesti esim keveiden alkupalojen ja äyriäisten kera tarjottavaksi. Erinomainen myös sellaisenaan.

Alko: 9,97 €

Lue myös:

    Uusimmat