Cameron Diaz toteutti haaveensa – tätä muutkin tähdet suunnittelivat

Lähinnä komedioista tunnettu näyttelijä Cameron Diaz sai viimein ostettua asunnon, josta hänen kerrottiin olleen kiinnostunut jo liki vuosi sitten.

Näyttelijä Cameron Diaz on TMZ:n tietojen mukaan muuttanut Chelseaan. Samoilla seuduilla Manhattanilla asuvat myös näyttelijäkollegat Harrison Ford, Katie Holmes ja Nicole Kidman.

Diazin uusi asunto tuli maksamaan tähdelle 6,5 miljoonaa euroa. 280 neliömetrin kokoisessa luksuslukaalissa on kolme makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta sekä työhuone. Lisäksi vuonna 1929 rakennetun Walker Tower -rakennuksen etuihin kuuluvat oleskeluaula ja baari, kuntosali ja joogahuone, lasten leikkihuone sekä sauna.

LUE MYÖS:

Diazin huhuttiin katselleen asuntoa rakennuksesta jo vuoden alussa. Diazin ostama asunto on kuitenkin yllättäen rakennuksen vaatimattomammasta päästä. Arvostetusta ja hyvin vankkaa tekoa olevasta rakennuksesta myytiin esimerkiksi hiljattain kattohuoneisto huimaan 40 miljoonan euron hintaan.

Myös näyttelijä Blake Livelyn ja American Idol -juontaja Ryan Seacrestin on kerrottu käyneen tutustumassa rakennuksen haluttuihin huoneistoihin, joita on tälläkin hetkellä myynnissä vain kaksi.

Viimeksi syksyllä kerrottiin lisäksi brasilialaismalli Gisele Bündchenin ja tämän urheilijamiehen Tom Bradyn halunneen ostaa asunnon Walker Towerista, mutta pari päätyi kuitenkin ostamaan New Yorkin kotinsa One Madison -rakennuksesta.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen, hannakaisa.taskinen(at)mtv.fi

Lähde: TMZ

Lue myös:

    Uusimmat