Cameron Diaz, 51, ja Benji Madden, 45, saivat yllätysvauvan

Cameron Diaz ja Benji Madden eivät olleet ilmoittaneet odottavansa perheenlisäystä.

Yhdysvaltalainen elokuvanäyttelijä Cameron Diaz, 51,ja Good Charlotte -yhtyeestä tunnettu muusikko Benjamin "Benji" Madden, 45,ilmoittivat perjantaina 22. maaliskuuta Instagram-tileillään saaneensa toisen lapsen. Uutinen tuli yllätyksenä monille, sillä pariskunta ei ollut kertonut odottavansa perheenlisäystä.  

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Siunattuna ja innoissamme ilmoitamme poikamme Cardinal Maddenin syntymästä. Hän on mahtava ja olemme kaikki niin onnellisia siitä, että hän on täällä! Lasten turvallisuuden ja yksityisyyden vuoksi emme julkaise mitään kuvia, mutta hän on todella söpö. Tunnemme kaikki olomme niin siunatuiksi ja kiitollisiksi. Lähetämme paljon rakkautta perheeltämme teille, päivityksessä kerrotaan. 

Diaz ja Madden menivät naimisiin vuonna 2015 ja heillä on myös vuonna 2019 syntynyt lapsi.

Muutama vuosi sitten Diaz jakoi mietteitään äidiksi tulemisesta nelikymppisenä. 

Se on avautunut täysin. Olen innoissani. Minulla on vielä 50 tai 60 vuotta jäljellä, sillä haluan elää 110-vuotiaaksi, koska minulla on pieni lapsi.

Taannoin Diaz myös hehkutti sitä, millainen isä Madden on heidän lapselleen. Diazin mukaan Madden muun muassa laulaa paljon kotona. 

– Sanon aina, että "sinun pitäisi tehdä levy lapsille" koska hänellä on parhaat kappaleet. Ne soivat päässäni koko ajan, koska hän laulaa niitä tytöllemme, joka tietää kaikki sanat. Se on suloisin asia ikinä.

Diaz ilmoitti vuonna 2018 jääneensä eläkkeelle töistään näyttelijänä, mutta hänet bongattiin alkuvuodesta Back in Action -elokuvan kuvauksista.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat