Aallonmurtajan uusi kausi vie syvälle vankilamaailmaan – kolmas kausi alkaa pian!

C More -alkuperäissarjamenestys Aallonmurtajan kehuttu rikossaaga saa pian jatkoa uuden jännittävän tuotantokauden myötä.

Aallonmurtajan uutuuskaudella rikollisten karu arki pyörii vankilassa, jossa suurin osa Aaltosen jengistä suorittaa tuomioitaan. Tuula Aaltonen lapsineen on puolestaan muuttanut korsolaiseen vuokrakolmioon ja talousahdinko ajaa hänet jälleen rikolliseen liiketoimintaan.

3. kauden pääosissa nähdään Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Aleksi Kaukamo, Sara Pehrsson, Tatu Sinisalo ja Isla Mustanoja. Uusi kausi alkaa C More -suoratoistopalvelussa torstaina 25.2.

Aallonmurtaja-sarjan kolmannella kaudella keskiöön nousee  alamaailman kylmäävä arki vankilaympäristössä, jota kuvataan sarjassa varsin realistisesti ja säälimättömästi.

Upi Aaltonen (Turkka Mastomäki) ja lähes koko jengi, Tume (Joonas Saartamo), K-P (Andreas af Enehielm) ja Romeo (Chike Ohanwe), istuvat pitkiä tuomioita Suomen kovimman turvallisuusluokan vankilassa. Vankilamaailman sisäiset valtasuhteet niin vankien kuin heidän vartijoidensa välillä luovat jännitteen, joka kasvaa pian hengenvaarallisiin mittoihin.

Tuula Aaltonen (roolistaan Kultainen Venla -palkittu Maria Ylipää) on selvinnyt ehdonalaisella tuomiolla, mutta joutunut luopumaan Kotkan ravitallista ja muuttaa lastensa Inarin (Sara Pehrsson) ja Luken (Aleksi Kaukamo) kanssa kerrostaloon Korsoon.

Aaltosen perheen ainoa tulonlähde on huumekauppa muurien sisällä, mutta sekin vaikeutuu kun vankilan herruudesta alkaa kilpailla röyhkeä ja nuori 77-jengi Helsingistä. Jengiä johtaa arvaamaton ja väkivaltainen Jokke (Tatu Sinisalo), mutta hänen avovaimonsa Nuppu (Isla Mustanoja) on 77:n todelliset aivot. Muurien ulkopuolella Aaltosen perhe uhkaa hajota, jokaisen yrittäessä selvitä vaikeuksista omilla keinoillaan. 

Kolmoskauden näyttelijäkaartiin kuuluvat myös jo aikaisemmilta kausilta tutut Sanna-Kaisa Palo, Pekka Huotari, Kris Gummerus, Jari Virman ja Nora Rinne. Uusina kasvoina Sinisalon ja Mustanojan lisäksi mukana nähdään Karim Ripatti, Rosa Honkonen, Marius Valtanen, Tommi Liski, Tomi Salmela, Max Ovaska, Karlo Haapiainen, Jari Nissinen, Tiina Pirhonen ja Jani Karvinen. Toisen kauden tapaan uuden kauden ohjaa Mikko Kuparinen ja käsikirjoituksesta vastaa Miira Karhula

Aallonmurtaja on C More -suoratoistopalvelun ensimmäinen alkuperäissarja. Koskettavan rikosdraaman keskiössä on Aaltosen perhe, joka tavallisen perhe-elämän lisäksi pyörittää rikollisliigaa Kotkassa. Ensimmäinen kausi julkaistiin syyskuussa 2017 ja se nousi välittömästi C Moren katsotuimpien sarjojen kärkeen. Sarja keräsi liudan Kultainen Venla -ehdokkuuksia ja esitettiin myös MTV3-kanavalla hienoin katseluluvuin. Maria Ylipää myös voitti Kultaisen Venlan Parhaasta naispääosasta roolistaan Tuula Aaltosena vuonna 2018. Sarjan toinen tuotantokausi esitettiin C Moressa ja MTV3:lla vuonna 2019. Kolmas kausi alkaa C Moressa torstaina 25. helmikuuta.

Aallonmurtajan 3. kausi C More -suoratoistopalvelussa torstaisin 25.2. alkaen. Ensimmäisellä viikolla sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa ja sen jälkeen jakso viikossa. Myös kaudet 1-2 ovat katsottavissa C Moressa. Aallonmurtaja on C More -alkuperäissarja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja