Button puolustaa Hamiltonia - kolari sovittu

Kanadan GP:n voittaja Jenson Button puolustaa McLaren-tallikaveriaan Lewis Hamiltonia, joka on saanut kovaa kritiikkiä kahden viimeisimmän kisan kolaroinneistaan.

- Lewis on paljon otsikoissa ja suureksi osaksi siksi, koska hän on pahuksen hyvä. Hän on kilpa-ajaja, taistelija. Minulle se oli yksi syy, miksi halusin tulla tänne, että ajan superlahjakaan kuljettajan, yhden kaikkien aikojen parhaista, kanssa ja häntä vastaan, Button sanoo BBC:n mukaan.

Button tyrmää Niki Laudan puheet, joiden mukaan Hamilton olisi täysin hullu.

- En ole samaa mieltä Nikin kanssa. Lewisin ajotyyli on aggressiivinen ja hän menee aina avonaisiin paikkoihin. Joskus hän onnistuu, joskus ei, mutta sama koskee meitä kaikkia. Hän vain löytää itsensä näistä tilanteista useammin kuin muut, Button toteaa.

Button vakuuttaa, että Kanadan GP:ssä koettu kolari on jo sovittu McLaren-kuskien välillä.

- Olen luonnollisesti hyvin pahoillani, että osuin yhteen Lewisin kanssa. Minä en tiennyt, että hän oli siellä. Hän teki liikkeen ja me kolaroimme, mikä oli surullista meille molemmille. Aluksi se pyöri mielessäni, koska tallikaverin kanssa ei koskaan halua kolaroida. Se on huonoin asia, jonka voi tehdä. Me keskustelimme siitä ja hän suhtautui itse asiassa erittäin hyvin. Hän oli yksi ensimmäisistä ihmisistä onnittelemassa minua kisan jälkeen, mikä oli varsin mukavaa, Button kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat