Button: Hondan kehitystyö takkuaa

F1-sarjassa kilpailevan Honda-tallin kuljettajan Jenson Buttonin vaisu GP-viikonloppu päättyi moottoririkkoon. Brittikuskin mielestä Honda on tipahtanut kehitystyössä pahimpien kilpailijoidensa kyydistä.

Suurin odotuksin kauteen lähtenyt Honda on onnistunut kahdeksassa ajetussa kisassa nousemaan palkintokorokkeelle vain yhden kerran. Buttonin mielestä talli on ollut kauden alun jälkeen selvässä alamäessä.

- Emme ole yhtä vahvoja kuin olimme vielä kauden alkaessa. Tämä johtuu pitkälti siitä, että kärkitallit ovat menneet kehitystyössään eteenpäin. Me emme ole. Meidän täytyy nyt parantaa tasoamme useilla eri alueilla, painotti Button.

Honda ja Button metsästävät yhtä ensimmäistä GP-voittoaan. Brittikuskin mielestä uusi tuulitunneli tulee kuitenkin ratkaisemaan monia tallin autoa vaivanneita ongelmia.

- Uusi täyden mittakaavan tuulitunneli on meille todella tärkeä asia. Pitkin kautta pienet yksityiskohdat saavat yhdessä aikaan suuria muutoksia. Tuulitunneli olisi tarjonnut meille mahdollisuuden testata auton osien toimivuutta jo ennen niiden tuomista kisakäyttöön. Monet talleista laittavat auton tuulitunneliin ja testaavat osat siellä. Juuri tämä mahdollisuus meiltä on puuttunut, kertoi Button.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat