Button: En pystynyt taistelemaan Kimiä vastaan

Honda-kuski Jenson Button myönsi, ettei hänellä ollut mahdollisuuksia Kimi Räikkösen pidättelemiseen F1:n Saksan GP:n lopussa.

Suomalainen ajoi yhden kierroksen aikana Buttonin 2,1 sekunnin johdon kiinni ja meni heti kantaan päästyään ohitse. Räikkönen oli maalissa kolmas ja Button neljäs.

- Kisan viimeinen kolmannes oli todella rankka, koska vasen eturenkaani kului massiivisesti ja takarenkaani lukkiutuivat. En vain pystynyt taistelemaan Räikköstä vastaan, Button myönsi.

Button oli kuitenkin mielissään autonsa käyttäytymisestä kisan ensimmäisen ja toisen kolmanneksen aikana.

- Autoni oli mahtava kisan alkuvaiheissa. Otimme täällä ehdottomasti askeleen eteenpäin. Uskon meidän pystyvän jatkamaan samalla tavalla Unkarissa ja toivottavasti koko loppukauden ajan, Button totesi.

Buttonin neljäs sija oli mainiota edistymistä Hondalle erittäin vaisusti sujuneiden edelliskisojen jälkeen. Harmaita pilviä Hondan taivaalle toi kuitenkin Rubens Barrichellon Saksan GP:n päättyminen moottoririkkoon.

- Pian ensimmäisen varikkokäyntini jälkeen moottorini syttyi tuleen ja öljyä vuoti renkailleni, minkä johdosta pyörähdin ja kisani päättyi siihen, Barrichello summasi.

(MTV3-AFP)

Lue myös:

    Uusimmat