toim. Sari-Leena Heilanen 
Vieraana MTV3 Internetin ruokatoimittaja  Kaisa Torkkeli.
Broilerinmaksaa viherpippurikastikkeessa
300 g broilerinmaksaa 
1 pkt (170 g) pekonia 
4 salottisipulia 
2 valkosipulin kynttä 
0,5-1 rkl vehnäjauhoja 
2 dl kahvi- tai ruokakermaa 
2 tl sinappia 
rouhittua viher- ja rosepippuria 
(suolaa) 
tuoretta salviaa 
(konjakkia)
1. Leikkaa broilerinmaksat kahteen osaan  ja pekoni pieniksi kuutioiksi. Halkaise  salottisipulit pitkittäin ja poista kuori  (tai leikkaa punasipuli lohkoiksi). 
2. Laita pekonikuutiot kylmälle paistin- pannulle ja anna ruskistua.
3. Lisää maksanpalat muutamassa erässä  vuorotellen salottisipuleiden kanssa.  Anna ruskistua miedolla lämmöllä noin  muutaman minuutin ajan. Maksa saa jäädä  sisältä hieman punertavaksi. 
4. Lisää murskatut valkosipulinkynnet ja  vehnäjauhot. Sekoittele hetki. 
5. Lisää kerma ja sinappi ja anna kastikkeen  kiehahtaa. Hauduta, kunnes se sakenee  hieman. Mausta halutessasi vielä lorauksella  konjakkia. Lisää joukkoon hienonnettu salvia  ja koristele pippurirouheella.
Korvasienipilahvi kaurasuurimoista
n.150-200 g korvasieniä  (kahteen kertaan keitettyjä)  tai 150 g siitakesieniä 
1 sipuli hienonnettuna 
1. Keitä korvasienet kahteen kertaan  runsaassa vedessä 10 min. kummallakin  kerralla. Huuhdo keittämisten välillä ja  jälkeen runsaassa vedessä. Tuuleta hyvin  keittämisen aikana. Valuta sienet hyvin  ja paloittele tai hakkaa pieneksi. 2. Hienonna sipuli. Kuullota sieniä sekä  sipulikuutioita voissa. Lisää kaurasuurimot  ja kuullota hetki. 3. Lisää kuuma liemi ja hauduta suurimot  kypsiksi noin 20-30 minuuttia. 4. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa  valkopippurilla ja suolalla. Lisää lopuksi  joukkoon viipaloitua kevätsipulin vartta.