Broileria ja banaania 16.10.2000

Toim. Ari Malmberg
Maanantaina Huomenta Suomen ruokaosuudessa Greed-ohjelman juontaja Petteri Ahomaa
4 broilerin koipea tai rintaleikettä
1/2 dl vettä
1/4 kanaliemikuutio
mustapippuria
rakuunaa
1 tl viinietikkaa
50 g sinihomejuustoa
2 1/2 dl ruokacremeä (tai kermaa)
cayennepippuria
2-3 banaania
rosepippuria

1. Poista halutessasi broilerista nahka ja paista broileripalat sen jälkeen paistinpannulla lähes kypsiksi.
2. Lisää pannulle vesi, kanaliemikuutio, mustapippuri, rakuuna ja viinietikka.
3. Sekoita kulhossa sinihomejuusto, ruokacreme ja cayennepippuri keskenään.
4. Nosta lähes kypsät kanapalat voideltuun uunivuokaan, sekoita paistinpannulle jäänyt liemi ja ruokacremeseos keskenään. Kaada seos broilerin päälle.
5. Paloittele banannit ja lisää ne uunivuokaan.
6. Koristele rosepippureilla ja paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.
7. Tarjoa broileria keitetyn riisin ja tuoreen tomaatin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat