Mainos

Brittitutkimus patistaa keski-ikäisiä: Enemmän seksiä sydämen terveydeksi!

Brittitutkimuksen mukaan keski-ikäisten seksielämän näyttämönä on kaikista todennäköisimmin pimennetty makuuhuone.

Kun 45 vuotta tulee mittariin, seksikerrat harvenevat ja laatu laskee, kertoo Telegraph uudesta brittitutkimuksesta. Tutkimukseen osallistui 1 725 aikuista. Heistä kolmasosa uskoo, että seksin nautinnollisuus vähenee neljänkympin jälkeen.

Tutkimukseen vastanneet olivat sitä mieltä, että seksielämä oli parhaimmillaan noin 36-vuotiaana, seksin suhteen oltiin uteliaita ja kokeilunhaluisia noin 32-vuotiaana ja energisimpiä 29-vuotiaana.

Tutkimuksen mukaan keskiverto 45-vuotias harrastaa seksiä kerran viikossa ja on onnekas, mikäli se kestää yli 22 minuuttia - esileikki mukaan laskettuna. Kolmannes tutkimukseen vastanneista paljasti, että petitouhut on jouduttu joskus keskeyttämään, koska puhti loppuu kesken.

Seksiä kuntoiluohjelmaan

– Tulokset korostavat, että terveet elämäntavat ja sydämen terveydestä huolehtiminen parantavat seksielämää. Yli 45-vuotiaiden pitäisi lisätä seksi kuntoiluohjelmaansa, jotta sydän pysyisi terveenä, tutkimuksen teettäneen Kwai Garlicin edustaja Ian Laing patistaa.

Tutkimus paljasti myös, että vanhemmista pariskunnista peräti 85 prosenttia harrastaa seksiä vain makuuhuoneessa ja 64 prosenttia lemmiskelee ainoastaan pimeässä.

– Ikääntyville terveydestä huolehtiminen on elintärkeää. Seksin ei pitäisi loppua sen takia, että ihmiset pelkäävät rasittavansa sydäntään liikaa, Laing sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Telegraph.co.uk

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.