Mainos

Brittinaista saattaa odottaa jopa 25 vuoden vankeustuomio Egyptissä – vei kipulääkitystä miehensä selkävaivoihin

Brittiläinen nainen on ollut jo lähes kuukauden lääkkeiden takia pidätettynä Egyptissä.

33-vuotias Laura Plummer pidätettiin, koska hänen hallustaan matkalaukusta löytyi suuri määrä kipulääkkeitä. Asiasta kertoo Daily Telegraph.

Brittinaisen mukaan hän oli tuomassa lääkkeitä egyptiläiselle miehelleen, joka kärsii onnettomuuden aiheuttamista vakavista selkäkivuista. Nainen matkaustaa miehensä luo muutamia kertoja vuodessa.

Laura Plummerin 31-vuotias veli kertoo haastattelussa, että hänen sisarensa voi saada jopa 25 vuoden vankeustuomion lääkkeiden hallussapidosta. Eräs asianajaja oli veljen mukaan maininnut jopa kuolemanrangaistuksen.

Egyptissä viranomaiset uskovat naisen käyttävän lääkkeitä väärin ja olevan kytkeytyneenä huumauainekauppaan. Plummerin matkalaukussa oli muun muassa tulehduskipulääke Naproxenia ja niin ikään kivun hoitoon käytettävää synteettistä opioidia Tramadolia. Lähteiden mukaan Tramadolia olisi ollut laukussa lähes 300 kappaletta.

Tällä hetkellä Laura Plummer istuu pidätettynä pienessä sellissä 25 muun naisen kanssa. Perheen mukaan nainen alkaa muistuttaa ulkonäöltään zombieta,  eikä hänen psyykensä kestä olosuhteita enää kauan. Veli on kertonut, että hänen sisarensa uskoi tehneensä oikein tuoneensä miehelleen kipulääkitystä. Ulkoministeriön tiedottaja on sanonut tukevansa brittinaista ja hänen perhettään parhaansa mukaan pidätyksen aikana ja sen jälkeen Egyptissä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.