Brittimedian viimeisimmät tiedot Manchester Unitedista: Ole Gunnar Solskjär ei saakaan vielä potkuja – uutinen Italiasta kumotaan

7:09
Tulosruutu: Real Madrid voitti El Clásicon, Liverpool murskasi Manchester Unitedin sunnuntaina.

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjär ei The Athleticin ja Sky Sportsin tietojen mukaan ole vielä saamassa potkuja – ei ainakaan ennen lauantain Tottenham-ottelua.

The Athleticin tietojen mukaan Solskjärille on jo kerrottu, että hän saa valmentaa Manchester Unitedia seuraavassa ottelussa lauantaina Tottenhamia vastaan. Norjalaisvalmentajan potkuilla on spekuloitu mediassa katastrofaaliseen Liverpool-ottelun jälkeen. United hävisi sunnuntaina verivihollisilleen kotona maalein 0–5.

Manchester Unitedin seurajohto kokoontui päättämään asiasta maanantai-iltana. Videokokoukseen osallistui omistajaportaan Joel Glazerin lisäksi seuran pian jättävä Ed Woodward ja seuran kaupallisesta puolesta vastaava johtaja Richard Arnold.

– Yön laskeutuessa kävi selväksi, että hän hyvin suurella todennäköisyydellä saa vielä mahdollisuuden korjata tilanteen, lauantaina pelattavasta Tottenham-ottelusta alkaen, The Athleticin nelihenkinen työryhmä Laurie Whitwellin johdolla kirjoittaa.

Uusista takauksista huolimatta Solskjär tarvitsee kipeästi hyvän tuloksen lauantai-iltana Lontoossa pelattavasta Tottenham-ottelusta.

Puolestaan Sky Sportsin tietojen mukaan Solskjärin aseman uhanalaisuudesta ei ole toistaiseksi tullut mitään merkkejä Manchester Unitedin seuran sisältä.

Kanavan mukaan United ei ole ollut yhteydessä huippuvalmentaja Antonio Conteen, toisin kuin Italiassa on raportoitu.

Juventuksessa, Chelsassa ja Interissä mestaruuksia voittanut Conte on ollut esillä Solskjärin korvaajaehdokkaana, ja hänen kerrotaan olevan kiinnostunut Unitedin valmentamisesta.

The Guardian uutisoi maanantaina, että useat avainpelaajat Manchester Unitedissa ovat menettäneet luottamuksensa Solskjäriin. Pelaajat ovat muun muassa kyseenalaistaneet voimakkaasti managerin taktisen pätevyyden johtaa suurseuraa.

Lauantain Tottenham-ottelun jälkeen United kohtaa Mestarien liigassa Atalantan ja seuraavana viikonloppuna paikallisvastustajansa Manchester Cityn Valioliigassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja