Brittimedia listasi kuumimmat F1-puolisot – suomalaiskaunottaria hehkutetaan!

Daily Mail listasi tulevana viikonloppuna alkavan F1-kauden alla formulatähtien näyttävimmät mielitietyt.

Brittimedia Daily Mail listaa artikkelissaan seksikkäimmät F1-puolisot tulevana viikonloppuna Australian Melbournessa käynnistyvän F1-kauden kunniaksi.

Sekä Williams-tallista Mercedekselle siirtyneen Valtteri Bottaksen puoliso Emilia Bottas että Ferrarin Kimi Räikkösen vaimo Minttu Räikkönen ovat mukana näyttävimpiä kuljettajien puolisoja esittelevässä artikkelissa.

Emilia mainitaan jutussa heti toisena espanjalaiskuski Fernando Alonson mallityttöystävä Linda Morsellin jälkeen. Bottasta hehkutetaan tyrmäävän upeaksi kaunottareksi.

Artikkelissa Emilia nostetaan yhdeksi kauneimmista F1-varikolla nähdyistä kuskien puolisoista. Myös Bottaksen uintihistoriaa käydään läpi tekstissä.

Jutun tekstissä on maininta, että Emilia ja Valtteri avioituivat viime syyskuussa Helsingissä Johanneksen kirkossa.

Emilian lisäksi listalla on mukana myös Kimi Räikkösen vaimo Minttu Räikkönen. Mintusta kerrotaan Daily Mailin artikkelissa muun muassa, että hän on entinen lentoemäntä ja alusvaatemalli.

Jutussa mainitaan, että elokuussa 2016 Italian Toscanassa avioitunut pari tapasi yhteisen ystävän kautta vuonna 2013 ja että toista lastaan odottavilla Räikkösillä on kaksivuotias Robin-poika.

F1-kauden avausviikonloppu ja koko kausi C Morella. Lisää aiheesta täällä.

Lue myös:

    Uusimmat