Brittany Murphyn kuolemasta uutta tietoa – ambulanssia ei soitettu

Näyttelijä Brittany Murphy kuoli vuonna 2009. Tuoreen lausunnon mukaan hänen henkensä olisi voitu pelastaa. 

Brittany Murphy menehtyi 32-vuotiaana joulukuussa 2009 epäselvissä olosuhteissa. Kuolinsyytutkimuksen mukaan Hollywood-näyttelijätär menetti henkensä keuhkokuumeen ja anemian seurauksena.

Daily Mailin uusien tietojen mukaan johtava patologi on kertonut, että Murphyn henki olisi voitu pelastaa, jos hänen äitinsä olisi soittanut ambulanssin 24 tuntia aikaisemmin, kun oireita alkoi jo ilmaantua.

– Kun Brittany lyyhistyi kylpyhuoneessaan, eivät ensihoitajat tai sairaalan henkilökuntakaan olisi voineet tehdä enää mitään pelastaakseen hänet. Mutta jos hänet olisi viety sairaalaan 24 tuntia aikaisemmin ja hänelle olisi annettu suonensisäisiä lääkkeitä, on erittäin mahdollista, että hän olisi pelastunut ja täällä vielä tänään, patologi Richard Shepherd kommentoi.

Patologi kuitenkin toteaa Murphyn olleen vahvasti rauhoittavien lääkkeiden vaikutuksen alaisena, ja hän pitää todennäköisenä sitä, etteivät näyttelijättären äiti ja aviomies ymmärtäneet, kuinka sairas tähti oikeasti oli.

Daily Mailin mukaan Murphy oli eristäytynyt tiukasti vartioituun taloonsa, koska hän pelkäsi valokuvaajia kotinsa ulkopuolella. Erakoitunut tähti oli haluton vastaanottamaan lääketieteellistä apua, kun hänen hengittämisensä kuolemaa edeltävänä päivänä vaikeutui. Murphyn äiti löysi tyttärensä lyyhistyneenä aamulla 20. joulukuuta, jolloin mitään ei ollut enää tehtävissä. 

Näyttelijättären aviomies Simon Monjack, 40, kuoli traagisesti vain viisi kuukautta myöhemmin samoihin oireisiin kuin vaimonsa. 

Murphy muistetaan muun muassa elokuvista Clueless, Vuosi nuoruudestani, 8 Mile, Uptown Girls ja Sin City.

Lue myös:

    Uusimmat