Britney Spears poimi Arrow-tähden keikkalavalle – ei tunnistanut, mutta kehui pakaroita

Suosikkisarja Arrown tähti päätyi Britney Spearsin live-esitykseen, vaikkei laulajatar edes tunnistanut miestä.

Colton Haynes tähdittää Arrow-sarjaa ja lisäksi hänet muistetaan Teen Wolf-sarjan komistuksena. Mies on urallaan tehnyt myös mallin töitä, joten ei ihme, että Britney Spears halusi juuri hänet tanssiman kanssaan lavalle keikkansa aikana.

Haynes julkaisi omalla Instagram-tilillään videopätkän lavoille palanneen Spearsin Las Vegasin keikalta. Hieman hämmentyneen oloinen Haynes on kahden tanssijan välissä, ja hänen kätensä on nostettu ylös.

Laulajatar tulee kappaleen päätyttyä jututtamaan yleisöstä valitsemaansa komistusta ja kehuu tämän tanssitaitoa. Mitä ilmeisimmin poptähdellä ei ole hajuakaan, että hänen lavalle pyytämänsä mies on supersuosittu näyttelijä.

 

– Olen edelleen shokissa. Tein debyyttini Las Vegasissa Britney Spearsin kanssa, näyttelijä kirjoitti saatetekstiksi videoonsa.

Videolla Spears kysyy miehen nimeä ja pyytää yleisöä antamaan tälle aplodit. Lopuksi vaalea laulaja kehaisee vielä miehen takapuolta.

– Kaikki ovat niin kauniita. Ja hänen takapuolensa! Britney suorastaan kirkuu.

Coltonin fanit ovatkin laajasti ihmetelleen videon kommenttikentässä, ettei Britney tunnistanut miestä. Laulajatar on viime aikoina aktivoitunut oman uransa kanssa ja hänellä on kaksi lasta, joten ehkä hän ei vaan yksinkertaisesti ole ehtinyt katsomaan tummasävyistä tv-sarjaa, jota Colton tähdittää.

Lue myös:

    Uusimmat